Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SE TRENER

Grdović: Zadar ima bolje uvjete nego Barcelona

Dražen Anzulović
Goran Stanzl
18.01.2010.
u 21:32

Na pitanje hoće li Sagadinov nasljednik zadržati i njegovu plaću, direktor KK Zadra Zdenko Mičić je vrišteći odgovorio da su to gluposti.

Tko će biti novi trener košarkaša Zadra glavno je pitanje kojim se Kalelarga bavi zadnja dva dana od otkaza Zmagi Sagadinu. Krug mogućih kandidata, neslužbeno se doznaje, sužen je na Josipa Grdovića, Dražena Anzulovića i sadašnjega privremenoga trenera Tihomira Bujana, no ne nužno tim redoslijedom.

Iako je Bujan najjeftinije rješenje i vjerojatno će voditi utakmice protiv Širokoga te kod Partizana i Hemofarma, njegov je minus određeno nepovjerenje direktora kluba Zdenka Mičića prema njemu iz vremena dok su obojica bila u Borik-Puntamici. Tada je Bujan dvaput (Široki, Zadar) prihvaćao ponude regionalnih ligaša i odlazio.

A Pino Grdović nam je jučer kazao kako ima nekih naznaka da ga žele na Višnjiku, ali da službenih razgovora još nije bilo.

– Mene prije svega zanima ozbiljan, dugoročan projekt koji podrazumijeva stvaranje igrača. Zadar za to ima bolje uvjete od Barcelone – poručio je Grdović koji Sagadinu zamjera da je govorio o davanju šanse mladim igračima, dok su mu igrali stariji.

Direktor Mičić kazao je pak kako su u tijeku razgovori s kandidatima.

– Visine plaće još se nismo dotaknuli, no kandidatima ćemo predočiti novčane mogućnosti kluba koje u uvjetima recesije nisu osobite – istaknuo je Mičić, koji je na pitanje da nam objasni hoće li Sagadinov nasljednik naslijediti i njegovu plaću koja je, prema neslužbenim informacijama, bila vrlo visoka, odgovorio vrlo neprilično.

– Kakve to gluposti govorite! Što ste to konstruirali u svojoj glavi i želite plasirati u javnost?! – vriskao je direktor Zadra u telefonsku slušalicu. Jedva smo ga uspjeli smiriti upozorivši ga da nam se obraća na nepriličan način te da je pitanje u skladu s onim što zanima javnost. Ako je i od direktora košarkaškoga kluba, previše je!

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:22 18.01.2010.

Zadar ima sjajne uvjete ali u njima ti nečeš dugo raditi i djelovati. Brzo če te skinuti kao Acu Petrovića i Zmagu Sagadina..

BB
Bugs Bunny
09:56 20.01.2010.

Od košarkaškog grada koji je stvarao svoje igrače postali su željeznički kolodvor. Ne sjećam se da se u drugim klubovima mijenjalo ovoliko igrača i trenera kao u Zadru u zadnje dvije sezone. Očito nemaju kvalitetan fond igrača, bolje ne mogu platiti, znači dajte šansu svojim juniorima i ostavite za sada rezultat na stranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije