Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavio se novi trener KK Zadra

Grdović: Nezadovoljni neka idu kući, Zadar ne smije završiti kao Split

Zagreb Zadar (1)
Antonio Bronić/Pixsell
04.03.2011.
u 13:26

Pino Grdović istakao je da je primijetio veliku apatiju kod igrača te dodao kako je očito da ekipa nema vođu, odnosno igrača s karizmom koji bi povukao suigrače i na treningu i na utakmici

ZADAR – Teško je i imamo velikih problema, ali da mislim da ih ne možemo riješiti, ne bih ni dolazio. Rekao je ovo na jučerašnjoj konferenciji za novinare novi trener KK Zadra Pino Grdović i odmah poslao i poruku svojim igračima: 

- Znam da ima kašnjenja s plaćanjem igračima, ali ja na sebe preuzimam odgovornost da kažem svima koji su nezadovoljni da mogu odmah otići kući. Svima nama cilj je opstanak i Zadru se ne smije dogoditi isto što i Splitu, odnosno da od Kluba iz vrha europske košarke postane klub koji će životariti. Pino Grdović jučer je rekao da se ne slaže da ekipa Zadra bude na nivou kakvog je vidio na treningu u petak ujutro i da se to mora promijeniti odmah. Istakao je, naime, da je primijetio veliku apatiju kod igrača te dodao kako je očito da ekipa nema vođu, odnosno igrača s karizmom koji bi povukao suigrače i na treningu i na utakmici. O Ciboni, odnosno subotnjem derbiju o čijem rezultatu ovisi i opstanak Zadra u regionalnoj NLB ligi, Pino Grdović je rekao tek da je riječ o kvalitetnoj ekipi te se potom opet vratio na svoje igrače i dodao da je najbitnije da razgovara s igračima uoči utakmice.

- U jedan dan je teško bilo što promijeniti, ali probat ću razgovorom s igračima nešto postići uoči utakmice. Ako uspijem, bit će to veliki uspjeh jer želimo izboriti opstanak u NLB ligi. Za Hrvatsku ligu još uvijek imamo vremena - rekao je trener zadarskih košarkaša Pino Grdović čija će ekipa u subotu protiv Cibone na tribinama dvorane Krešimira Ćosića vjerojatno imati veliku podršku. Navodno će se na zadarskim tribinama pojaviti i splitska Torcida. Od zadarskih košarkaša za utakmicu protiv Cibone je jedino upitan Ivan Batur zbog problema s visokom temperaturom.  

Ključne riječi

Komentara 1

EU
EuroAzija
15:18 05.03.2011.

Bahatosti vodećih ljudi naših klubova nema kraja, \"tko je nezadovljan, neka ide, Zadar je institucija\"....ma mrš u prljavu guzicu, šta će igrač koji ovako ima nikakvu plaću, koju nije ni vidio mjesecima, kruha dobivat od činjenice da je Zadar institucija? Grdoviću treba pljunut u facu i reć mu nek si te riječi ugura \"na jedno mjesto\". Predsjednici, direktori naših klubova uredno si uzimaju plaću, a onda seru igračima o nekakvim institucijama, da ih nije sram, stočari!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije