Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro 2012.

Grci su već rezervirali kamp, HNS u Poljsku ide idući mjesec

'sport bad tatzmannsdorf 03.06.2008 ...dolazak hrvatske nogometne reprezentacije u hotel avita....slaven bilic... Foto:Antonio Bronic  =VECERNJI LIST='
'Antonio Bronic'
31.07.2011.
u 13:00

Svi su požurili, pa i mi krećemo u potragu za kampom tri mjeseca prije nego što smo to činili pripremajući se za Europsko prvenstvo u Austriji i Švicarskoj 2008. godine, naglašava glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza Zorislav Srebrić

Kockasti još nisu obavili svoj dio posla, nastup na Europskom prvenstvu i dalje im je upitan, no HNS priprema teren za odlazak u Ukrajinu i Poljsku kao da sve ide po špagi. Nije to ni čudno, jer Nijemci su već odradili svoj dio posla, "bezecirali" i kamp, nešto su napravili i Grci. Glavni operativac hrvatskog nogometa Zorislav Srebrić objašnjava strategiju:

- Prakse su u savezima različite kad je u pitanju traženje kampova. Razumljivo je da su reprezentacije koje su već izborile plasman na EP ili su jako blizu tome već obišle kampove. Mi smo tek u prvoj fazi, najavili smo dolazak u Poljsku tijekom kolovoza i obići ćemo sve lokacije. Za to treba izdvojiti vrijeme, ne radi se tek o jednom vikendu. No, učinit ćemo to barem tri mjeseca prije nego što smo tražili kamp u Austriji prije četiri godine - kaže Srebrić.

Cijeli tekst pročitajte u nedjeljnom izdanju Večernjeg lista...

Komentara 2

SA
santos008
15:50 31.07.2011.

Sto idu tamo?

SP
spancro
20:25 04.08.2011.

za koga ce navijat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije