Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI POD TORNJEM

Graves ostao u Zagrebu, Gordon ozlijeđen

Antonio Graves
Željko Lukunić | VLM
24.11.2009.
u 12:07

Košarkaši Cibone otputovali su u Villeurbanne bez Gravesa i s ozlijeđenim Gordonom. Graves je odbio putovati na utakmicu 5. kola Eurolige s Asvelom jer mu dva mjeseca kasni plaća, a Gordon je uzdrman prometnom nezgodom koja mu je donijela trzajnu ozljedu leđa.

Muke po Perasoviću započele su u ponedjeljak navečer kada se netko straga zabio u Gordonov automobil na semaforu. Na trening je došao šokiran, beskrvan i ukočen, pa nije ni trenirao. Sutradan je obavio i potrebne preglede koji su smirili trenera Perasovića:

- Ništa nije slomljeno, samo je nagnječenje. Vodimo ga s nama pa ćemo vidjet može li se za dan i pol oporaviti.

- Kada bi se utakmica igrala večeras ne bih mogao igrati. Tko zna možda ću sutra moći - kazao je Gordon prije ulaska u autobus u koji Graves nije htio ući.

Bus se vratio po Gravesa

Kada je autobus krenuo u zračnu luku, Graves je ostao na parkiralištu. Pitali smo ga zašto nije u autobusu, a on će:

- Čovječe, ne želim ovo... Poštujem i klub i trenera, no od tri mjeseca koliko sam ovdje dva mi nisu plaćena.

Potom ga je netko od suigrača nazvao (pretpostavljamo Gordon) pitajući ga zašto nije s njima. Na koncu se autobus vratio po njega i on je ipak krenuo ka Plesu gdje se obratio treneru.

- Pozivajući se na svoj ugovor rekao mi je da će putovati, ali da protiv Asvela neće igrati. Na to sam mu ja rekao da može kući. Za mene je on prošlost, nema više povratka, a na klubu i igraču je da se dogovore o uvjetima razlaska - prenio nam je odlučni Peras.

Ogriješio se o pravilnik

Premda se čini da ovakav rasplet klubu odgovara (igrač kojeg se žele riješiti ogriješio se o klupski pravilnik) sportski direktor Nakić kazao nam je da mora najprije dobro proučiti Gravesov ugovor.

Komentara 2

BA
bazzaretta
16:44 24.11.2009.

E da je tu Mamic,. on bi sada kaznio Graves-a u iznosu veceg od ugovora sa Cibonom i na kraju bi jadan \"Grobar\" morao Ciboni platiti odstetu...

Avatar Sokol
Sokol
16:18 24.11.2009.

koja budala, on bi još plaću u ciboni. pihh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije