Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAND PRIX

Robert Seligman oduševio u Dohi i osvojio srebro!

Robert Seligman
Foto: VL
1/3
25.03.2016.
u 19:59

Bolji od Seligmana bio je samo Armenac Harutyun Merdinyan, koji je slavio s ocjenom 15,675, dok su broncu podijelili Azerbejdžanac Oleg Stepko i Slovenac Sašo Bertoncelj, koji su za svoj nastup dobili ocjenu 15,000.

Hrvatski gimnastičar Robert Seligman osvojio je drugo mjesto na Grand prixu u katarskoj Dohi. Svojim prvim nastupom ove godine, Osječanin je pokazao da će i ove godine biti jedan od najboljih na konju s hvataljkama.

Seligman je nakon najboljeg rezultata u kvalifikacijama odradio još jednu izvrsnu vježbu te je s ocjenom 15,300 osvojio drugo mjesto u finalu. Bolji od Seligmana bio je samo Armenac Harutyun Merdinyan, koji je slavio s ocjenom 15,675, dok su broncu podijelili Azerbejdžanac Oleg Stepko i Slovenac Sašo Bertoncelj, koji su za svoj nastup dobili ocjenu 15,000.

Seligman nije mogao sakriti sreću nakon srebrne medalje:

"Jako sam sretan i zadovoljan s oba nastupa. Osjećao sam se odlično nakon ozljede ramena i nastavio niz odličnih nastupa bez pogreške od prošle godine. Poredak je realan i ovo je fantastičan početak sezone za mene. Ovo je dobar trening za samopouzdanje uoči SK Osijek i predstojećeg EP Bern."

Dobar nastup osječkog gimnastičara je izvrsna pozivnica na Grand prix Osijek, koji će se održati od 28. travnja do 1. svibnja u dvorani Gradski vrt.

Hrvatska u Dohi ima još jednu veliku šansu za medalju, a može ju osvojiti aktualni europski prvak Marijo Možnik koji u subotu nastupa u finalu preče.

>> Seligman i Možnik u finalu u Dohi

Komentara 2

GA
galway
20:33 25.03.2016.

Bravo Robi!!!

GA
galway
20:33 25.03.2016.

Bravo Robi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije