Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba za šefa ZŠS-a

Grahovca podupiru košarkaši, nogometaši i vaterpolisti

\'07.05.2010., I. postaja prometne policije PUZ-a, Zagreb -Tomislav Grahovac, odvjetnik Ivana Mravaka, bivseg predsjednika Uprave HEP-a uhicenog pod teretom Uskoka da je ilegalno preprodavao struju i
Goran Stanzl/PIXSELL
04.06.2012.
u 20:33

Odvjetnik se proslavio kao menadžer Domagoja Duvnjaka kojeg je prodao rukometašima Hamburga za veliku odštetu

Nakon Branimira Bašića i Dragutina Šurbeka svoju kandidaturu predstavio je i posljednji kandidat za predsjednika Zagrebačkog sportskog saveza Tomislav Grahovac. Na njegovoj prezentaciji okupio se najviše sportaša i sportskih djelatnika.

Ništa čudno jer Grahovca podupiru najveći zagrebački savezi, uz rukometni, to su nogometni, košarkaški, vaterpolski, skijaški. Među brojnim gostima bili su Mirko Barišić, predsjednik Dinama, Ivica Lovrić, predsjednik Cibone, Zoran Gobac, Danira Nakić, braća Glasnović, Sandi Šola, predsjednik HRS-a...

– Ako budem izabran, sigurno neću raditi podjelu na male i velike sportove. Želim osigurati bolje uvjete i stručni rad s mlađim dobnim skupinama kako bih spriječio prijevremeni odlazak naših najvećih talenata u inozemstvo. Želim vratiti mlade na igrališta, mlade koji danas stalno “vise” uz kompjutore – rekao je Tihomir Grahovac, predsjednik Zagrebačkog rukometnog saveza.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
23:09 04.06.2012.

Podupiru ga sve sami hadezeovci.Odmah mi je sumnjivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije