Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulaznica ni za lijek

Gradski derbi Split – Hajduk pred punim tribinama

\'Split.26.08.2010. Ulaznica za  gradski derbi  u nedjelju izmedju Splita i Hajduka u Parku mladezi nema ni za lijek.Oni koji su rezervirali doci ce do svojih karata a nesluzbeno je u prodaji oko 4 20
Ivo Cagalj/PIXSELL
26.08.2010.
u 16:31

Dok su Hajdukove misli fokusirane na Europsku ligu, nedjeljni rival bijelih Split razmišlja samo o gradskom derbiju.

Nema dvojbe da će u Parku mladeži biti prava ludnica, 4200 ulaznica, koliki je kapacitet stadiona, planulo je u rekordnom roku. U vodstvu Splita toliko su bili zagušeni predbilježbama i pozivima da je u slobodnu prodaju otišlo samo tisuću ulaznice, a sve ostale bile su rezervirane. Park mladeži u nedjelju navečer bit će pretijesan.

Nakon gotovo pedeset godina Split i Hajduk sastaju se u prvenstvu.

Ključne riječi

Komentara 2

VE
Velikogoričan56
18:40 26.08.2010.

To mi je jako drago, nadajmo se da ce se trend prosiriti ako oba nasa kluba prodju u EL, a jos se vise nadam da se nece sve retvoriti u uzasan nered kako se to znalo u Splitu, a i Zagrebu, dogoditi

OB
-obrisani-
18:49 26.08.2010.

jadan je taj dynamo pa više gledatelja gleda split nego taj jadni agregat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije