Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TRI GODINE

Manchester United prejak za sve lošiji Manchester City - zabili im četiri komada!

Manchester United
Foto: Reuters/PIXSELL
12.04.2015.
u 19:07

Manchester City je u lošem razdoblju, građani definitivno nisu u formi, a u gostima su u svim natjecanjima izgubili posljednje četiri utakmice, a sad i petu (2:4)

Manchester United i Manchester City odigrali su veliki gradski derbi, a teško bi bilo naći nekog ljubitelja nogometa, a da je razočaran s ovih 4:2. Naravno, osim ukoliko nije riječ o navijačima 'građana', koji nisu doživjeli poraz od ljutih rivala od 2012. godine!

A krenulo im je uistinu odlično, Agüero zabija u osmoj minuti i činilo se sve skupa idilično, kao da će City ipak vratiti treće mjesto i direktan plasman u Ligu prvaka. No ništa od toga, United je igrao na nekoj drugoj razini!

U 14. je izjednačio Young nakon greške Clichyja, koji griješi i kod pogotka Fellainija u 27. minuti jer je krivo procijenio ubačaj i bio prekratak baš za toliko da ga lopta preleti i stigne na glavu Belgijca.

Ništa se nije previše mijenjalo ni u drugom dijelu, United se nametnuo, City većinom branio i s vremena na vrijeme zaprijetio iz kontre. I dok je Joe Hart uspijevao braniti niz pokušaja domaćih, nije mogao onaj Matin u 67. i potom Smallingov u 73. minuti. Obrana 'građana' bila je pomalo tragična i Manuel Pellegrini morat će napraviti promjene. Ukoliko ne dobije otkaz, što je vrlo izgledno.

Na kraju (89. minuta) je još Agüero drugim pogotkom postavio konačni rezultat. Sad United ima 65 bodova i treći je, City ima 61 i četvrti je. Na prvom je Chelsea sa 73 (i utakmicom manje), a na drugom Arsenal sa 66.

Ranije je odigrao Chelsea i pobijedio pogotkom Fabregasa u 88. minuti na gostovanju kod QPR-a.

>> Statistiku, ocjene igrača i prvenstvenu ljestvicu pogledajte na Goal.com

>> Chelsea još jednom u posljednji trenutak do pobjede, ovaj put protiv Kranjčara!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije