Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN PENAVA:
Povratak na članak

Netko očigledno ima komplekse oko uloge Srbije u agresiji na Hrvatsku

'Na utakmici smo zbog košarkaškog kluba Cedevita i vukovarskog Vodotornja i jedino zbog toga. Treba gledati na svoju državu, na svoju budućnost, treba biti korektan.'

Komentari 20

Avatar MK
MK
16:09 07.04.2016.

Cedevita bi trebala prosvjedovati protiv C.Z. radi navijačkie skupine "Delije" iz cijih redova su se regrutirali dobrovoljci za agresiju na Vukovar i cijelu Hrvatsku! Arogancija "srpske pozicije" je opet na jednoj novoj besramnoj i nepodnosljivoj razini - agresori se tuze radi zlocestih zrtava, pa ako to nije vec videni srpski-cinizam koji eto opet dozivljava svoje novo jutro...

VL
DU
Deleted user
16:10 07.04.2016.

Bravo Ivane ! samo mirno, jasno i u facu četnicima. a živo me zanima kako će ta vučićeva spodoba sutra sjediti u zagrebu mirno !? hodajući kompleks i kriminalac vučićev. pod hitno IZLAZAK iz jugoslavenske lige !!

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:05 07.04.2016.

Ma štao mi uopće imamo igrati humanitarnu utakmicu s Crvenom Zvezdom? Jesmo skroz poludili, pa Srbi su ispalili 1,5 milijuna granata na Vukovar, a nisu jednu ulicu obnovili...tko ih ****

VL
Avatar Diavolo
Diavolo
16:41 07.04.2016.

Ovo nije humanitarna utakmica ,vec utakmica Lige prvaka u kosarci, gospodo

VL
Avatar FrancJunior
FrancJunior
16:29 07.04.2016.

Gospodo! Pitamo se, da li je novac vrijedan sramote, igrati protiv bivsih agresora! Pod hitno otkazati sve susrete sa Srbijim, drzavom koji i dan danas iskrivljava proslost i u lice se ruga Hrvatskim zrtvama! Zar nam je potrebno, da namnam se zlocinci smiju i rugaju usred Hrvatske?

VL
MA
marsnadrinu
02:41 08.04.2016.

Ljudi budite realni. Providni ste do jaj.. Pa zasto niste skupljali protiv Fenera, Efesa ili Lokomotive, nego sad nasli. Jadni ste totalno, al iskreno, koga briga, Euroleague ce se igrati u BG, a ne kod vas majmu.a. Samo mixajte politiku i sport. To vam je extra, Grotnjaci ste najveci!!!!!! Bez uvrede, ko vas hebe!!!?!

VL
DU
Deleted user
10:14 08.04.2016.

Mi stalno mislimo da smo najpametniji ili bolje rečeno, da su svi oko nas blesavi. Pa zašto za vodotoranj igramo baš sa Zvezdom kada znamo da je to provokativno jednako tako da Zvezda sa Cedevitom igra u Beogradu pod geslom,, prihod ide za protjerane Srbe u Oluji. Da li bi igrali. Ne bi. Onda čemu sve to i za čiji račun. Zašto se ne izdignemo iznad tih čaršijskih podmetanja. Pa stalno naglašavamo da smo Europa.

VL
OR
<orlando>
17:03 07.04.2016.

Cedevita zna da ne može postići atmosferu kao što je bila u Beogradu, a želi to isto a jedini način na koji se može napuniti dvorana je politička osnova.

VL
Avatar dras32
dras32
16:13 07.04.2016.

Super mi je ovo ulupavanje 20 milijuna (nisam siguran koje valute). To će spriječiti odlazak 4-5 mladih iz Vukovara, naravno onih podobnih vladajućoj garnituri. A da se konačno ulože neki novci u stvarni boljitak Vukovara?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.