Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN ČEKA DALIĆA
Povratak na članak

Gradonačelnik Čehok predložit će HNS-u da se kamp gradi u tom gradu

- Svoj nastup na Kapucinskom trgu potvrdili su Zaprešić boys, Tony Cetinski, Zlatni dukati, Prljavo Kazalište, Mejaši i  Dobre vibracije. Uz najavljene izvođače očekuju se još neka zvučna imena koja će ostati  iznenađenje do samog nastupa - kažu u Gradskoj upravi.

Komentari 6

Avatar Oneill
Oneill
14:17 17.07.2018.

Kamp se mora graditi na obali Jadrana da se može koristiti i zimi za naše timove a i za strane mislim da je to logično . Hrvatski nije moj Majčin Jezik.

VL
PR
prokurator
12:07 17.07.2018.

kad čehok nudi biznis možda bolje preskočit.

VL
DU
Deleted user
14:48 17.07.2018.

zanimljivo kako su svi osudeni i osumnjiceni lopovi prvi izasli u javnost s "projektima i ponudama" za gradnju stadiona i kampova. jos samo cacica čekamo

VL
HR
Hrabraja
15:58 17.07.2018.

kaj nije on u zatvoru

VL
OB
ObrenM
06:18 18.07.2018.

Nije mu dosta ono sto je vec pokrao,vec ovdje vidi jos vecu mogucnost kradje.Dali smo normalni,koga biramo u najvisu vlast?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.