Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragična vijest

Nasmrt je pretučen jer se zauzeo za napadnutu djevojku

Nikita Voropajev
Foto: ren.tv
1/2
27.07.2019.
u 08:14

Nakon što su utvrdili krvarenje u mozgu i frakturu lubanje, liječnici su mladića stavili u induciranu komu,ali se više nije probudio

Nikita Voropajev, 27-godišnji hokejaš Avangarda iz Tambova, preminuo je u četvrtak od posljedica udaraca koje je zadobio 13. srpnja u središtu tog grada.

Nesretnog je hokejaša izudarao šest godina mlađu muškarac, a prema informacijama do kojih su došli ruski novinari, Voropajev se kobnog dana u jednom kafiću zauzeo za djevojku koju je napadač maltretirao.

Voropajev je unatoč udarcima i padu na asfalt uspio samostalno doći do svog stana, ali mu je nedugo potom pozlilo.

Liječnici su ga nakon prvog pregleda pustili kući, no Voropajev se ponovo javio u bolnicu nakon što se stanje pogoršalo. Prebačen je na intenzivnu njegu, a pregledima je utvrđeno da je došlo do izljeva krvi u mozak uz frakturu lubanje.

Voropajev je potom stavljen u induciranu komu, liječnici su živjeli u nadi da će se dovoljno oporaviti kako bi ga mogli prebaciti na zahtjevnu operaciju u Moskvi, ali je u četvrtak preminuo. 

Napadač je u međuvremenu uhićen i odgovarat će zbog nanošenja teške tjelesne ozljede sa smrnom posljedicom.

Komentara 21

NU
NISTE U PRAVU
13:45 27.07.2019.

počivao u miru Božijem

Avatar indigo25
indigo25
09:57 27.07.2019.

Koja je pouka iz ove priče. Kad vidiš da neko mlati svoju djevojku gledaj svoja posla.

AA
Aartur
17:12 27.07.2019.

To je tako u zaostalim, socijalističkim zemljama. Mafijaši te prebiju te na ulici, u bolnici te pošalju doma, krepaš kao pas. Istovremeno, država ti brani nošenje oružja, a potajno surađuje s tim istim mafijašima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije