Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ČETIRI GODINE

Gotovo je: Vrsaljko potpisao za Genou!

\'03.08.2011., stadion u Maksimiru, Zagreb - Druga utakmica 3. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - HJK Helsinki. Sime Vrsaljko.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL\'
Goran Stanzl/PIXSELL
11.07.2013.
u 22:27

- Očekivali smo Šimin transfer i zato smo doveli Pinta. Želimo mu svu sreću - poručili su iz Dinama

Transfer Šime Vrsaljka iz Dinama u Genou realiziran je! Zagrebački talijanski klub dogovorili su sve detalje posla, a mladi branič u četvrtak navečer potpisao je ugovor sa svojim novim klubom.

- Gotovi su svi detalji i Šime Vrsaljko je igrač Genoe. Hvala Vrsaljku za sve što je dao Dinamu posljednjih godina, ali nogomet je takav posao i došlo je vrijeme za rastanak. Očekivali smo to, planirali i zato i jesmo doveli Ivu Pinta koji igra poziciju desnog bočnog. Šimi želimo sve najbolje u karijeri i vrata našeg klubu su mu uvijek otvorena – rekao je nakon završetka posla sportski direktor plavih Zoran Mamić za klupsku stranicu.

>> Sve o transferima pratite u našem specijalu Nogometni transferi.

>> Vrsaljko odlazi iz Dinama u Genou, a poslije u milanski Inter


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije