Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOSIT ĆE BROJ 25
Povratak na članak

Gotovo je: Dani Olmo potpisao za novi klub

- Leipzig je atraktivan klub koji me privukao filozofijom razvoja mladih igrača i stekao moje povjerenje. Želim pomoći klubu da nastavi nizati uspjehe - rekao je Olmo koji će imati dres s brojem 25.

Komentari 9

Avatar whitesox
whitesox
13:00 25.01.2020.

Bog ti put upravio!Uživanje je bilo gledati Dinamo u kome si igrao ali naj više me dojmilo kad si rekao da ćeš se vratiti u Dinamo!Nekad!čekam!Bog Hrvati i Dinamo!Ma i HNL!:))

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
12:57 25.01.2020.

Dani, to čudo od igrača i oličenje poštenja i dobrote

VL
MK
mksdk
14:44 25.01.2020.

Hvala Daniju za sve što je pružio Dinamu i hvala Maminju što je doveo Danija u Dinamo.

VL
BL
Blender
16:09 25.01.2020.

Kako ce se zvati novi stadion Dinama?? Dani Olmo arena :) Mislim da brojke govore svoje!! Decko je zaradio Dinamu novi stadion!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.