Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR

Gospodo, zar je moguće da ste se opet prodali!?

HNS skupština (1)
Marko Lukunić/Pixsell
22.12.2011.
u 08:09

Nema druge nego kao spasitelje nogometa gledati Bajića, Jovanovića i Bauka...

To nije više ni močvara, nego sad već živo blato koje neumoljivo guta sve neistomišljenike.

I još jednom potvrda – nema te afere, toga skandala koji bi mogao uzdrmati vrh HNS-a. I bi baš kao što kaže Srebrić, što ih jače "udaraju", oni su kompaktniji, čvršći, izdržljiviji.

I, što je najgore, nije problem u njima, Markoviću, Mamiću, Srebriću, koji rade što hoće, kako hoće, kad hoće... nego u onima koji im još uvijek vjeruju, funkcionarima na svim razinama koje su pretvorili u svoju služinčad!

Zar je moguće da nitko od "njihovih" nije ustao i kazao – čekajmo malo, ljudi, pa mi smo sve ovo "skuhali", mi smo proizveli Širića i Djedovića, u našemu mandatu namještane su utakmice, nogometaša su bili puni zatvori, liga nam je pred kolapsom...!?

Ne, oni su izabrali šutnju i bespogovorno dizanje ruku – zato što im je lijepo; zato što njihovi sinovi ili nećaci sude, braća su delegati, a rođaci kontrolori na Prvoj HNL. 

I svi već imaju rezervirane karte za Euro 2012... Za to su se prodali i ostavili nogomet na cjedilu. Na respiratoru! I što sad? Nema druge, nego kao spasitelje nogometa gledati Bajića, Jovanovića i Bauka.  Gospodo, još ste se jednom uvjerili s kim imate posla, a sada – metla u ruke!

Ključne riječi

Komentara 131

ZI
zigi7darko
12:27 22.12.2011.

Da, prema van, bijah tamo i otići ću opet bez povratka. Ovo se više ne da gledati. Auf wiedersehen Kroatien, ich komme nie wieder zuruck!

I4
IQ 40
17:27 22.12.2011.

Sto ti je medij - novine. Uzme Dasa Toma pero i udri po svima koji nisu na linije partije.Upsss, linije genijalnog analiticara Tomislava Dasovica

DU
Deleted user
10:28 22.12.2011.

Stečajko Svaka ti čast. Nick je na mjestu za jednog ajdukovca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije