Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2. kolo, prva pobjeda

GOŠK i Konavljanin kao blizanci

Nogomet
07.09.2010.
u 16:48

Dva nogometna trećeligaša s dubrovačkog područja – GOŠK i Konavljanin – u novu sezonu ušla su s istim učinkom.

Obje su momčadi u prvome kolu izgubile gostujuće utakmice, a u drugom, pred svojom publikom, upisale prve pobjede. GOŠK je sa 3:1 pobijedio Zmaj iz Makarske, a Konavljanin je sa 3:2 bio uspješniji od Jadrana iz Kaštel Sućurca. U subotu obje momčadi gostuju – GOŠK u Metkoviću kod Neretve, a Konavljanin u Stobreču kod Primorca 1929.

Ove sezone u 3. HNL-jug nastupa najviše klubova iz Dubrovačko-neretvanske županije. Uz Konavljanin i GOŠK tu su i Jadran Luka Ploče, Neretvanac i Neretva, a njima se ove godine pridružio i Zmaj iz Blata na Korčuli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije