Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZULTATI 3. KOLA
Povratak na članak

Goropadna Španjolska slavila s 41 košem razlike, Srbija bolja od Turske

Španjolski izbornik Sergio Scariolo je u dvoboju protiv najslabije reprezentacije u skupini odlučio odmoriti Paua Gasola i Alexa Abrinesa

Komentari 4

DO
donIvan
23:12 04.09.2017.

europskog nogometnog prvaka?? e moj novinar 😂

VL
Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
01:00 05.09.2017.

Koliko ja znam Portugal je Europski nogometni prvak

VL
SV
stjepan v.
00:05 05.09.2017.

ako je naslov o goropadnoj Spanjolskoj, onda i prvi red ovog clanka bi trebao biti o njima.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:13 05.09.2017.

goropadna španjolska protiv liliputanaca u košarci, zbilja su prvenstva otišla u krasan triglav. prvenstvo europe ne bi smjelo imati više od 10-12 reprezentacija. kao i u nogometu. nek skupine u kvalifikacijama budu bez zaštićenih reprezentacija visokim koeficijentima, nek svi iduu u jedan bubanj i izvlačiti skupinu po skupinu. protekcionizam nikad nije donio razvoj, već samo ogromne prednosti nekima, izabranima. u sportu imamo komediju, svi pričaju o ff, a najveći i najjači ga krše, tj. izigravaju da perfidnije ne može biti. uefa i fifa strogoću treniraju na kluboivma tipa dinama iz moskve, bukurešta, ali barcu, reala, po novome psg-a, ili pak engleze, ne diraju. jer radi se o novcu. kad arapske monarhije kapnu, baš me zanima kud će nogomet krenuti. ni kinezi nemaju prevelikih ambicija za europu, osim da im bude inkubator za njihovu ligu. ne kupuju oni europske klubove zato da bi zaradili i provodili se u europi, već da u kinu prenesu znanje, tehniku, i tamo okrenu novac. ovo u košarci na ovom prvenstvu meni nije zanimljivo. dvije reprezentacije odskaču, s tim da jedna igra sa drugom postavom, a i dalje je jedan od najvećih favorita (srbija), rusija se budi, a ostali su svi tu negdje blizu jedni drugih. moram ose veseliti da u takvom okruženju slobodno računamo na medalju, koje god boje da bila.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.