Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA SEZONU

Gorica u jednom danu odigrala dvije utakmice i imala polovičan učinak

Gorica i Šibenik sastali se u 12. kolu HT Prve lige
Zeljko Hladika/PIXSELL
22.01.2022.
u 17:21

Rudeš, trenutačno treća momčad Druge HNL, svladala je Goricu 3:1.

Hrvatski prvoligaš Gorica odigrala je dvije pripremne utakmice tijekom subote. Jedna velikogorička momčad je izgubila (Rudeš), a druga pobijedila (Bravo).

Rudeš, trenutačno treća momčad Druge HNL, svladala je Goricu 3:1. Vodio je Rudeš 3:0 golovima Brajkovića, Sekulića i Majića, dok je u posljednjoj minuti susreta Gorica došla do počasnog gola zaslugama Jurića.

U nastavku dana Gorica je s novim sastavom upisala pobjedu. S 2:1 je svladan slovenski prvoligaš Bravo koji je vodio 1:0. No, preokret se dogodio nakon golova Stojanovskog u 67. i Lovrića u 79. minuti.

Slaven Belupo je u Koprivnici s minimalnih 1:0 pobijedio drugoligaša Inter iz Zaprešića. Jedini je strijelac na utakmici bio Mario Marina u 20. minuti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije