Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15. KOLO HNL-A
Povratak na članak

Gorica sretno izvukla bod u Puli u zadnjoj minuti

Sekunde su dijelile Puljane od treće pobjede u ovoj sezoni, a prvoj još od 3. kolovoza, kad je u nevjerojatnom spletu okolnosti, u posljednjoj minuti sučevog dodatka, lopta došla do snalažljivog Cherifa Ndiayea koji je u padu gurnuo loptu pokraj vratara Čondrića i donio Gorici jedan bod.

Komentari 1

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
21:45 08.11.2019.

Drago mi za Močinića i on je primjer kako od super perspektivnog nogometaša pored lošeg izbora kluba u kombinaciji sa povredama spadneš u drugu ligu, prvo mjesto nadmoćno drži Anas no on je priča za sebe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.