Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HT PREMIJER LIGA

Gorica protiv Zaboka dobila utakmicu u neizvjesnoj završnici

Osmina finala Kupa Krešimira Ćosića, KK Gorica - GKK Šibenka
Luka Stanzl/PIXSELL
16.01.2022.
u 18:56

Najbolji igrač u pobjedničkom sastavu bio je Borna Kapusta sa 17 poena, šest asistencija i pet skokova.

Košarkaši Gorice pobijedili su sa 79:77 Zabok na domaćem parketu, u utakmici 17. kola HT Premijer lige.

Utakmica je bila vrlo neizvjesna, a posljednju četvrtinu je Gorica otvorila serijom 8:0 čime je pobjegla na deset poena razlike. Unatoč tome Zabok se uspio oporaviti i minutu prije kraja je došao na minimalni zaostatak (75:76).

No, tada je ključnu tricu pogodio Karlo Uljarević čime je Gorici osigurao pobjedu. Gorici je ovo bila deveta pobjeda u sezoni (uz to ima i sedam poraza), dok je Zabok trenutačno na omjeru 6-9.

Najbolji igrač u pobjedničkom sastavu bio je Borna Kapusta sa 17 poena, šest asistencija i pet skokova. Mate Kalajžić je dodao 15, a spomenuti Uljarević 11 uz šest asistencija.

U poraženom sastavu izdvojimo Jarvisa Garretta koji je ubacio 20 koševa uz tri ukradene lopte.

S omjerom 13-2 na ljestvici je vodeći Zadar. Slijede Cibona (11-5), Split (12-3) i Cedevita Junior (11-3), dok je Gorica na petom mjestu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije