Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Gorica primila jedan od najneobičnijih pogodaka sezone, pa se spasila u nadoknadi

Varaždin - Gorica
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
1/3
04.03.2020.
u 19:11

Igrač gostiju Dario Čanađija je s 20 metara vraćao loptu svom vrataru Kahlini, a ovaj ju je na opće iznenađenje pustio da uđe u gol

U dvoboju 25. kola Prve HNL nogometaši Varaždina i Gorice odigrali su 2:2 (2:0), a Gorica se poraza spasili golom iz penala u zadnjoj sekundi.  

Domaćini su poveli u 31. minuti i to jednim od najneobičnijih golova sezone. Naime, igrač gostiju Dario Čanađija je s 20 metara vraćao loptu svom vrataru Kahlini, a ovaj ju je na opće iznenađenje pustio da uđe u gol.

Samo tri minute kasnije novi šok za Goricu - Leon Benko je oduzeo loptu i prizemnim udarcem od vratnice svladao Kahlinu. 

Gorica je smanjila u 65. minuti pogotkom Kristijana Lovrića, koji je preciznim i jakim udarcem glavom s desetak metara pogodio sami kut vrata domaćina.

I kada se očekivao kraj, u 94. minuti je sudac Batinić je svirao kazneni udarac zbog prekršaja u šesnaestercu, a s "bijele-točke" je precizan bio Lovrić za konačnih 2:2. 

Varaždin je s 17 bodova na začelju zajedno s Interom (17), a Gorica je ostala šesta (35).  

Dvoboj se igrao na stadionu NK Varteksa, a sudio je Batinić. 

Strijelci: 1:0 Čanadija (31ag), 2:0 Benko (34), 2:1 Lovrić (65), 2:2 Lovrić (90+5pen)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije