Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRZLAMA
Povratak na članak

Gorica prijavila Solin! O novom prvoligašu odlučit će Janica Kostelić

Ne razumijem kako su Solinu mogli dati dozvolu bez provjere profesionalnih ugovora u HNS-u, ali sada očekujem da izbrišu Solina iz registra profesionalnih klubova, kaže predsjednik Gorice.

Komentari 2

HR
hr76
13:11 24.05.2017.

Gluposti. Ako klub plasmanom zasluži ući u prvu ligu, tada može i naknadno potpisati profesionalne ugovore s igračima. Ovo traženje pobjede za zelenim stolom mi djeluje kao iskazivanje nemoći. Nepotrebno, jer Gorica u zadnjem kolu drži sve konce u svojim rukama.

VL
RI
rikavac
14:16 24.05.2017.

Gospodine Crnko nek Gorica prvo pobijedi pa onda nek tuzi ili neznam ni ja sta ce radit. Imao si dosta utaknica sa svojim igracima kako kazes koji inaju profesionalne ugovore da izboris prvu ligu. Kako je moguce da tvoje igrace sa profesionalnim ugovorima pobijedi i bolji plasman ima ekipa koja nema profesionalne ugovore.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.