Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRANJČEVIĆEVA
Povratak na članak

Gorica drži korak s vodećima, zabila tri gola Lokomotivi

Velikogoričani su slavili kod Lokomotive s 3-0 u ne baš sjajnoj utakmici u Kranjčevićevoj.

Komentari 3

Avatar mlijeko
mlijeko
21:00 20.02.2021.

Ovoga Bela stavili su u grupu naj sudaca a isti je antitalent za suđenje. Kalik je za onaj start u 68 minuti MORAO DOBITI IZRAVNI crveni karton jer je polomio igrača Lokomotive. Do lopte nije ni teoretski mogao doći aa onda je punom snagom raznio rebra igraču Lokomotive. A Bel ništa. Za ovakav propust ne bi smio više suditi do kraja života. Da sam igrač Lokomotive i ako su ozljede teže tužio bih ga privatnom tužbom za štetu.

VL
IV
IvanHr
20:15 20.02.2021.

Nisu se niti smjeli takmičiti u prvoj HNL, i ptice na grani pjevaju da je to Dinamo2 ,,samim tim Dinamo je u proteklim prvenstvima uvijek imao prednost jer je znao da ima sigurne bodove ako mu zatreba. Najpoštenije bi bilo da ispadnu

VL
MA
Marsi
19:05 20.02.2021.

Sto se dogodilo Lokomotivi? Od vice prvaka spali su na predposljednje mjesto. Prava katastrofa u tako kratkom vremenu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.