Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski Austrijanac

Gorica dovela pojačanje: 'Zadnja dva dana su mi bila jako stresna'

HNK Gorica
01.09.2022.
u 13:18

Tijekom karijere igrao je za Austriu Beč u kojoj je upisao 110 nastupa i postigao 15 golova. Nastupao je i za mlađe selekcije reprezentacije Austrije, a za U-21 reprezentaciju skupio je 15 nastupa.

Posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka 25-godišnji Dominik Prokop potpisao je za Goricu do 2024. godine s opcijom produženja na još godinu dana, objavio je hrvatski nogometni prvoligaš.

Prokop igra na poziciji ofenzivnog veznog, a posljednje dvije godine proveo je u njemačkom Wehen Wiesbadenu. Već ove subote bit će na raspolaganju treneru Angelovskom za utakmicu protiv Varaždina. 

- Drago mi je da smo sve napokon finalizirali, posljednja dva dana su bila malo stresna. Čim sam čuo da postoji zanimanje Gorice, nisam dvoumio. Znao sam da želim doći i sada kada sam tu želim pomoći momčadi što je prije moguće - kazao je Prokop.   

 Tijekom karijere igrao je za Austriu Beč u kojoj je upisao 110 nastupa i postigao 15 golova. Nastupao je i za mlađe selekcije reprezentacije Austrije, a za U-21 reprezentaciju skupio je 15 nastupa.

- Već sa sedam godina sam počeo igrati u bečkoj Austriji. Proveo sam tamo 15 sjajnih godina tijekom kojih sam igrao za sve mlađe selekcije, drugu, a zatim i prvu momčad. Nakon toga sam preselio u Njemačku, u Wehen Wiesbaden, ali nažalost zadobio sam ozljedu nakon samo sedam utakmica pa sam neko vrijeme izbivao s terena. Kasnije nisam dobio minutažu kojoj sam se nadao i ponuda Gorice je jednostavno došla u pravom trenutku - kazao je Austrijanac hrvatskih korijena. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije