Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNO VIŠE OD REZULTATA

'Gore' društvene mreže: Navijači diljem Europe pokazali što im ova pobjeda Šerifa znači

Foto: reuters
1/2
29.09.2021.
u 10:58

Društvenim mrežama kruži i fotografija na kojoj je prikazano kako 'Šerif stavlja lisice Perezu ispred Santiaga Bernabeua zbog osnivanja Superlige'

Šerifovih 12. milijuna eura vrijednosti protiv Realovih gotovo 800 milijuna. Zvučalo je kao bajka. Nešto u čemu Moldavci trebaju uživati bez obzira na rezultat. Veliku čast što igraju s 'kraljevima'. 

A onda su im Moldavci skinuli krunu. Bez pardona, usred Madrida, na renoviranom Santiago Bernabeuu. 

Reakcije su odmah krenule na društvenim mrežama, a ništa mirnije nije niti jutro nakon susreta. Navijači su pokazali koliko im znači da je jedan mali klub pobijedio bogatog giganta. A osobito im to znači u pogledu (ne)uspijeha ideje Superlige.

Društvenim mrežama kruži i fotografija na kojoj je prikazano kako 'Šerif stavlja lisice Perezu ispred Santiaga Bernabeua zbog osnivanja Superlige'. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije