Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE

Gordon Schildenfeld otpao, u reprezentaciju pozvan Matej Mitrović

Matej Mitrović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
09.11.2014.
u 23:15

Prije njega pozvani su vratar Ivan Vargić, braniči Marin Leovac, Marko Lešković i Ivan Tomečak, vezni Mato Jajalo, napadači Andrej Kramarić i Anas Sharbini

Nakon što je u nedjeljnom porazu kod PAOK-a (1:2) Gordon Schildenfeld obnovio ozljedu zbog koje će propustiti okupljanje reprezentacije, Niko Kovač je pozvao Mateja Mitrovića, braniča Rijeke.

Dosadašnjem mladom reprezentativcu ovo je prekrasan poklon za 21. rođendan, koji mu je baš u ponedjeljak 10. studenog.

Ujedno je to novo priznanje Rijeci, koja će s Mitrovićem imati osam reprezentativaca u selekciji A-vrste za utakmice s Argentinom (London, 12. studenog) i Italijom (nedjelja, 16. studenog).

Prije njega pozvani su vratar Ivan Vargić, braniči Marin Leovac, Marko Lešković i Ivan Tomečak, vezni Mato Jajalo, napadači Andrej Kramarić i Anas Sharbini.

>> Kovač pozvao Schildenfelda umjesto ozlijeđenog Lovrena

Komentara 3

MA
mamarti
23:23 09.11.2014.

Bravo za selektora mamićeva uvlačiguza

MA
Mar...anac
02:14 10.11.2014.

Steta za Sifu ,uvijek mi se svidjao kao igrac. Budimo iskreni;Leskovic ,Leovac i Tomecak su nesto slabiji od Strinica, Vrsaljka,Srne i Jedvaja.,Sto se Jajala tice, konurencija u veznom redu je preostra. Isto vrijedi i za Sharbinija u napadu. Dakle jedinoo je Kramaric za prvi sastav. Meni se bas svidja ova utakmica sa Argentinom. Mladi mogu pokazati od cega su nacinjeni, a B sastav je dobio priliku igrati ovako veliku utakmicu .Nadam se da ce svi biti na visini zadatka. Ja smatram da bi mi trebali imati i B reprezentaciju ,koja bi mogla igrati prijateljske utamice i sabirati iskustvo na taj nacin. I Kovac moze nadodati jos jedno iskustvo u svoj portfolio protiv Argentine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije