Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza uoči derbija sa Zadrom

Gordon nije trenirao, zaprijetio odlaskom

Jamont Gordon
Igor Kralj/Pixsell
09.04.2010.
u 19:17

Baš kada se činilo da su košarkaši Cibone postali ravnodušni prema kašnjenju plaća - dugo se nije čulo njihovo nezadovoljstvo - Jamont Gordon nas je podsjetio koliko je krhka struktura današnjeg sastava vukova.

Premda zdrav, Cibonin jedini stranac propustio je dva treninga zaredom, i to neposredno pred derbi u Zadru. Američki branič nije došao na posao u četvrtak navečer i petak ujutro jer mu poslodavac duguje tri plaće. Štoviše, jedini Cibonin razigravač zaprijetio je raskidom ugovora i odlaskom jer ima ponude europskih klubova u kojima su plaće ili redovitije ili veće (Caja Laboral, Himki, Virtus...)

- Klub Gordonu duguje tri rate. Dečko je izgubio strpljenje, shvaćam ga, stranac je, traži ono što je pošteno zaradio i odradio. Nama pak nije jasno zašto obećana sredstva iz Grada nisu već sjela na naš račun, a trebalo se to dogoditi još u četvrtak ali je ta transakcija negdje zastala. Vjerujem da će novac stići najkasnije u ponedjeljak - kazuje Cibonin direktor Andro Knego.

Povoljna okolnost je ta što je Cibonin račun odblokiran (tako nam kaže Knego) pa će novopristigli novac biti isplaćen Gordonu i suigračima čim sjedne na račun.

- Ostali igrači znaju da će se, ako bude nužno, naplatiti sudski što Gordonu ne odgovara. U Zadru bi nam on jako nedostajao, baš kao i na Final Fouru NLB lige. Velik dio naše igre baziran je na njemu - tvrdi Knego.

Za stranog igrača, Amerikanac je već pokazao veliki pomak u razumijevanju. Ovo je prvi puta da je Gordon tako reagirao, no svatko ima svoju točku usijanja.

Ključne riječi

Komentara 4

ZU
zuba
10:13 10.04.2010.

Ma sere Brajdic....nitko nigdje ne ide...

XY
xyxyxy
20:37 09.04.2010.

Svaka njemu čast, super je igrač, stvarno se trudi, i opravdao je sav novac, ali zanimljiv je trenutak kad mu je prekipjelo. Dakle, Cibona mu je služila da se pokaže u Euroligi, i kad je ona završila, čovjek se pobunio. Jer potencijalni budući klubovi će gledati njegove statistike iz Eurolige, a ne NLB-a, ili naše lige. Dakle, svoje je dobio i sad će se pobuniti. Kad zna da je Ciboni najvažniji, a svoju statistiku je osigurao...A par dana ranije dizali su ga u nebesa. kao primjer svim strancima...svi su oni isti, samo su neki pametniji...

ZU
zuba
22:05 09.04.2010.

yep...slazem se....nije u redu!!tko je prije znao za njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije