Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledonska sjećanja

Goran za Max: Drugi je tjedan, sad mogu pobijediti svakoga!

\'29.01.2011., Dom sportova, Zagreb - U press centaru odrzano je izvlacenje zdrijeba glavnog turnira PBZ Zagreb Indoors 2011. Goran Ivanisevic. Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpic/PIXSELL
28.06.2011.
u 19:33

Goran Ivanišević na današnji je dan prije 10 godina dohvatio drugi tjedan wimbledonskog turnira. Američka tinejdžerska senzacija, 18-godišnji Andy Roddick morao je našem najvećem tenisaču tog dana priznati premoć na travi

Svi su "uvaženi" teniski stručnjaci, predvođeni Johnom McEnroeom, uoči tog meča prstom upirali u mladog Amerikanca koji "ne bi smio imati problema s hrvatskim tenisačem na zalasku karijere". Malo su se prevarili...

- Sve su to smradovi, čudim se McEnroeu da priča takve gluposti. Takvi su Amerikanci, druge podcjenjuju, a svoje dižu do neba. To mi je samo bio veći motiv, dokazao sam svima koliko vrijedim - oštar je bio Goran nakon pobjede u četiri seta - 7:6 (5), 7:5, 3:6, 6:3 - u meču tijekom kojeg je postigao čak 41 as.

- Možda sam mogao koji volej odigrati bolje, no to je u principu moj maksimum. Servirao sam odlično, a znao sam da njegov servis kad-tad mora popustiti. U jedinom servisu koji sam izgubio u trećem setu odlično je vraćao moje udarce. No, to me nije izbacilo iz ritma - rekao je Goran prisjetivši se trenutka kad je, pri 5:3, u 4. setu pri 40:15 propustio dvije meč-lopte.

- Pogodio sam vrh mreže, a zatim napravio dvostruku servis-pogrešku. Što je onaj unutrašnji rekao ovom drugom Goranu? Obojica su bila nervozna. Jedan se žurio, drugi još više. Tada je došao treći Goran, koji dolazi u hitnim situacijama i ovoj dvojici rekao da se smire. Bila su dva asa. Šifra hvala i doviđenja - rekao je tada Goran i dodao:

- Sad sam u drugom tjednu turnira, u kojem je sve moguće, sad mogu pobijediti svakoga.

Suparnik u osmini finala bio mu je Greg Rusedski. Stara mušterija s kojom je imao omjer 8-0... (mku)

Komentara 6

DC
DC
06:55 29.06.2011.

\"... u meču tijekom kojeg je postigao čak 41 as.\" ________________________________________ As se ne postize nego servira.

MA
Majur
08:58 29.06.2011.

Legenda...koliko sam samo zivaca potrosio gledajuci njegove meceve...Na Australian Open-u je mislim 1991 rekao da nece nastupiti ako pored imena ostane jugo-zastava,mjesecima je imao tjelohranitelje zbog prijetnji smrcu jer je nosio hrvatske boje,a svi smo na primjeru monike seles vidjeli kako brzo to ide....Bio je pozitivni ludjak do boli.....

DU
duleprof
09:21 29.06.2011.

Pa kad si igrao , nisi mogao nikog pobijediti Pozdravlja te Novak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije