Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raić-Sudar vodi Puljane

Goran Tomić prihvatio bogatu ponudu i napustio Istru

Goran Tomić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
29.11.2016.
u 17:46

Tomić napušta pulski sastav jer je prihvatio bogatu ponudu jednog kineskog drugoligaša, a u protekle tri godine Tomić je već vodio kineske klubove Beijing Baxy, Tianjin Songyiang i Zhejiang Yiteng

Goran Tomić od utorka više nije trener pulskoga prvoligaša Istre 1961, objavljeno je na izvanrednoj konferenciji za novinare Istre 1961. 

Tomić napušta pulski sastav jer je prihvatio bogatu ponudu jednog kineskog drugoligaša, a u protekle tri godine Tomić je već vodio kineske klubove Beijing Baxy, Tianjin Songyiang i Zhejiang Yiteng.

Šibenčanin Tomić (39) je u Istru došao ove sezone iz Šibenika, a klub ostavlja na odličnom petom mjestu nakon 17 odigranih kola HNL-a. 

Do angažmana novog trenera Puljane će voditi pomoćni trener Darko Raić-Sudar.

>>Nevjerojatno: HNS preko noći promijenio važno pravilo i sve skrio od javnosti! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije