Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S Marinom u paru

Goran se u Zagrebu vraća ATP touru

Goran Ivanišević
Reuters
10.12.2010.
u 12:28

Goran Ivanišević vraća se u svojoj 40. godini ATP touru. Zaigrat će u paru s Marinom Čilićem na Zagreb Indoorsu, koji će se od 31. siječnja do 6. veljače 2011. po šesti put održati u Ledenoj dvorani Sportskog doma

Goran Ivanišević u 40. godini vraća se ATP Touru! Učinit će to na turniru parova PBZ Zagreb Indoorsa, teniskog turnira koji će se od 29. siječnja do 6. veljače 2011. godine po šesti put održati u Ledenoj dvorani Sportskog doma.

Pozivnice Veiću i Škugoru

– Kako će glavni turnir imati 28 igrača, Ljubo i Marin vjerojatno će nastupiti tek u četvrtak. Da bi se popunila praznina, ponuđeno mi je da odigram jedan ekshibicijski meč, no meni je veći gušt igrati parove. Nastupit ću s Marinom – kaže Goran.

Naš najbolji tenisač svih vremena posljednji je nastup na ATP Touru imao 2004. godine u Wimbledonu. U trećem kolu poražen je od Australca Lleytona Hewitta, a Goran je središnji teren uz ovacije napustio u reprezentativnom dresu svog prijatelja Zvonimira Bobana.

Kako su Ivica Lovrić, pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport, i Ivan Ljubičić "zamislili Gorana u finalu parova", Ivanišević je spustio loptu na zemlju.

– Čovjek sam u godinama, sve me boli i nadam se da se dotad neću ozlijediti. Pustimo sad finale, dobro će biti da prođemo i prvo kolo. Uživat ćemo u igri, to je najvažnije – napomenuo je Goran, koji se Zagreb Indoorsu vraća u ulozi pomoćnika direktora.

I s tim u vezi imao je neke novosti:

– Dvije pozivnice idu hrvatskim tenisačima Antoniju Veiću i Franku Škugoru. Treća će se čuvati za nekoga tko najvjerojatnije neće doći, pa će se opet dati nekom našem tenisaču – rekao je Goran.

Karlo trenira u SAD-u

Osim Ivaniševića (samo u paru) i Marina Čilića, na turniru će nastupiti i ostali naši najbolji tenisači: Ivan Ljubičić, Ivo Karlović (uspješno se oporavlja i trenira u SAD-u) i Ivan Dodig. A od stranaca zasad pozornost pobuđuju dvojica: Čeh Radek Štepanek i Francuz Arnaud Clement.

Najviše se ipak očekuje od Marina Čilića, pobjednika turnira u posljednje dvije godine.

– Upravo sam na jačim tjelesnim pripremama i željan sam igre i nastupa. Vraćam se dvorani u kojoj pobjeđujem i nadam se da će tako biti i ovaj put – kaže Čilić.

Komentara 1

HO
hornet7
17:09 10.12.2010.

Nestalo dolara ,Gorane ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije