Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Goran Perkovac novi trener Lübbeckea

Goran Perkovac
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
23.12.2015.
u 00:30

Kristijan Bećiri, bivši juniorski reprezentativac Hrvatske, više nije član slovenskog Gorenja. Na mjestu pivota nije se uspio izboriti za veću minutažu.

Rukometaši njemačkog Lübbeckea angažirali su već trećeg trenera ove sezone. Gorana Sutona zamijenio je Goran Perkovac, bivši hrvatski reprezentativac, osvajač olimpijskog zlata iz Atlante 1996. Lübbecke, u kojem brani Nikola Blažičko, trenutačno je posljednji. U 18 utakmica osvojili su samo dva boda, nemaju nijednu pobjedu. Perkovac će debitirati danas protiv Hamburga.

Kristijan Bećiri, bivši juniorski reprezentativac Hrvatske, više nije član slovenskog Gorenja. Na mjestu pivota nije se uspio izboriti za veću minutažu. 

Komentara 2

SS
sokac sa drave
19:44 23.12.2015.

Idemo Gorane puno podrske iz tvoje Slatine.

KO
kokolino
18:20 24.12.2015.

Još jedan iz plejade velikih trenera poniklih iz Medveščaka.Ćos Milković,Velimir Kljaić,Josip Šojat,Irfan Smajlagić,Zlatan Saračević,Zdravko i Željko Zovko,Nedeljko Lalić,Đo Štimac i sigurno sam nekoga zaboravio.Žalosno da klub takve tradicije danas tavori na dnu hrvatskog rukometa, zahvaljujući nesposobnosti porodićnog klana, koji ga vodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije