Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI MAKEDONAC

Goran Pandev završio veliku nogometnu karijeru

Zagreb: Kvalifikacije za SP u nogometu 2014., skupina A, Hrvatska - Makedonija
Igor Kralj/PIXSELL
22.09.2022.
u 20:07

Posljednji klub bivšeg makedonskog reprezentativca bila je Parma u talijanskoj Serie B.

Bivši reprezentativac Sjeverne Makedonije Goran Pandev objavio je da je završio igračku karijeru u 39. godini, tvrdi list Večer.

Posljednji klub bivšeg makedonskog reprezentativca bila je Parma u talijanskoj Serie B.

Veći dio klupske karijere proveo je u Italiji, a bio je jedan od ključnih igrača Intera predvođenog Joseom Mourinhom, kada je 2010. osvojio naslov Lige prvaka.

"Nakon punih 20 godina došlo je vrijeme da završim. Moj najstariji sin ima skoro 13 godina, prije sam ga viđao samo u pauzama između sezona. Sada želim više pažnje posvetiti obitelji, ali to ne znači da ću se maknuti iz nogometa, jer ništa drugo ne znam raditi", rekao je Pandev tijekom ljeta nije uspio naći angažman. 

Karijeru je započeo u Belasici, a potom je igrao za Inter, Speziju, Anconu, Lazio, Napoli, Galatasaray, Genou i Parmu. Igrao je za reprezentaciju Sjeverne Makedonije u 122 utakmice i postigao 38 golova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije