Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SIMBOL USPJEHA'

Goran koordinator mlađih selekcija: Želim ostati duže od četiri godine

Goran Ivanišević
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/4
06.11.2013.
u 13:46

– Teško je zamisliti nekoga drugoga tko bi to bolje obavljao jer je Goran stručan, uzor je mladima i veliki je motivator – rekao je Luković.

Goran Ivanišević službeno je predstavljen kao koordinator HTS-a za rad s mlađim selekcijama (od 12 do 18 godina). Tako će umirovljeni hrvatski tenisač preuzeti brigu o tome da svi hrvatski talenti budu što bolje tretirani.

Franjo Luković, predsjednik HTS-a, rekao je da mu je drago što počinje suradnju s Ivaniševićem, "simbolom uspjeha i strasti u tenisu".

– Teško je zamisliti nekoga drugoga tko bi to bolje obavljao jer je Goran stručan, uzor je mladima i veliki je motivator – rekao je Luković.

– Nisu me trebali puno nagovarati, hvala što su me vratili, nadam se da ćemo surađivati i više od zasad dogovorene četiri godine. Moja je najveća želja oduvijek bila raditi s mladim tenisačima. Nije istina da je to samo Borna Ćorić. On je veliki talent, ali ima ih još – rekao je Goran te objasnio da će obnašati dvije funkcije jer je uz ovu i trener Marinu Čiliću.

– Neće biti s Marinom sto posto. Imat ću dovoljno vremena. Razmišljam da barem četiri puta godišnje okupim sve klince iz Hrvatske u nekom od kampova u Umagu ili Zagrebu gdje bih radio s njima.

– Iako je naš Savez s malim budžetom, ima puno talenata, dok recimo savezi Velike Britanije, SAD-a i Australije imaju mnogo veće budžete, ali s igračima slabije stoje – rekao je Goran te dodao kako o jednom mladom igraču ne može govoriti dok ga ne vidi i ne zaigra s njim.

>> Ivanišević: Wimbledon sam osvojio božanskom intervencijom

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar comandante
comandante
14:58 06.11.2013.

Cemu brisanje?? Pitam vas kakav je on uzor mladima, nepismen i nekulturan i izbjegao je placanje poreza u hrvatskoj? Sta od navedenog nije istina ?

DA
darmar
18:24 06.11.2013.

Sretno Gorane i puno uspijeha

DA
dariopetani
12:08 22.12.2017.

Ti mladi ovog Gorana ni čuli ni vidjeli sve ove godine. Iz prve ruke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije