Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČETAK SURADNJE

Legendarni Goran Ivanišević postao novi član StarWing Sportsa

Goran Ivanišević
Goran Kovacic/pixsell
26.03.2015.
u 09:57

- Goran je u širokim sportskim krugovima poznat kao jedan od najuzbudljivijih tenisača svih vremena - rekao je Lawrence Frankopan

Međunarodna agencija za sportski menadžment StarWing Sports Management objavila je potpisavanje ugovora o zastupanju s nekadašnjim osvajačem Wimbledona i bivšim drugim igračem svijeta Goranom Ivaniševićem.

Rođen u Splitu 1971. godine, Goran je postao profesionalac 1988. i brzo postao jedan od najprepoznatljivijih igrača na ATP Touru zbog svoje jedinstvene karizme i osobnosti. Ivanišević je uzor generacijama tenisača i trener sunarodnjaka Marina Čilića, koji je pod njegovom paskom osvojio US Open prošle godine. Uz to, on je i mentor 59. igrača svijeta Borne Ćorića, osvajača ATP nagrade Star of Tomorrow za 2014. godinu.

Lawrence Frankopan, osnivač i generalni direktor StarWinga rekao je: - Goran je u širokim sportskim krugovima poznat kao jedan od najuzbudljivijih tenisača svih vremena. Zbog toga se osjećamo počašćenima što je takav šampion odabrao StarWing Sports za partnera u ovoj fazi svoje karijere. - Uzbuđen sam što započinjem suradnju sa StarWing Sportsom.

Njihova međunarodna reputacija omogućit će mi jedinstvene resurse u otvaranju novih poslovnih mogućnosti. Posebno me inspirirao posao koji je StarWing odradio s još jednom bivšom igračicom, legendarnom Chris Evert – izjavio je Goran Ivanišević. StarWing Sports Management je ekskluzivna sportska agencija koja se bavi zastupanjem u tenisu i nogometu.

StarWing zastupa neke od najboljih tenisača današnjice, ali i velika imena iz teniske prošlosti. Njihov popis klijenata uključuje Chris Evert (18 Grand Slam naslova), Stana Wawrinku (Australian Open, olimpijsko zlato, Davis Cup naslov...), Gaela Monfilsa, Bornu Ćorića, Donnu Vekić, Kristinu Mladenović i druge. StarWing Football zastupa 18 profesionalnih nogometaša među kojima se ističu zvijezde reprezentacije BiH Asmir Begović (FC Stoke City) i Haris Medunjanin (Deportivo La Coruna).

Uz to, StarWing Sports menadžerira i predstavlja jedan od najboljih turnira na svijetu iz kategorije ATP 250, Croatia Open u Umagu, koji će ovog srpnja doživjeti 26. izdanje.

>> Goran Ivanišević otkrio čega se najviše srami iz igračkih dana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije