Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADRIA TOUR

Goran Ivanišević negativan na koronavirus, poslao važnu poruku svim zaraženima

Goran Ivanišević
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
22.06.2020.
u 15:27

Moji rezultati testiranja na COVID-19 su negativni, kao i prije pet dana. Želim svima koji su bili pozitivni što brži oporavak i nadam se da će svi njihovi kontakti djelovati u skladu sa svim liječničkim savjetima koje smo dobili - poručio je Ivanišević

Nakon sinoćnjeg prekida Adria Toura zbog pozitivnog nalaza na koronavirus bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, a nakon što je potvrđeno da je zaražen i naš Borna Ćorić, javnosti se nakon Marina Čilića obratio Goran Ivanišević, još jedan hrvatski teniski velikan koji je bio negativan na COVID-19.

- Moji rezultati testiranja na COVID-19 su negativni, kao i prije pet dana. Želim svima koji su bili pozitivni što brži oporavak i nadam se da će svi njihovi kontakti djelovati u skladu sa svim liječničkim savjetima koje smo dobili - poručio je Ivanišević. 

Podsjetimo, u nedjelju je stigla šokantna vijest kako je finale Adria Toura otkazano jer je bugarski tenisač Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom. Nakon toga su teniske zvijezde koje su nastupile na turniru  dovezene ispred zgrade poliklinike i Zavoda za javno zdravstvo u Zadru gdje ih je dočekao glavni epidemiolog zadarske županije dr. Alan Medić. Od 22 testiranih 19 ih je negativno, a zaraženi su dvojica su Dimitrovljev trener Christian Groh, kondicijski trener Novaka Đokovića Marco Panichi, te Borna Ćorić.

>>>> Pogledajte kako su Ivanišević i Ćorić pjevali u restoranu

Ključne riječi

Komentara 8

DM
drago.miota
19:30 22.06.2020.

šta je to trebalo u ovo vrijeme ugrozili ljude a efekat na turizam katastrofa!!!

VO
Volimrukomet
16:08 22.06.2020.

A zar se nisu morali svi testirati pa i doticni Organisator.

TA
Tackrla
16:36 22.06.2020.

Ako je bilo ikakve šanse za sezonu, sada je u potpunosti propala. Bravo Gorane, nadam se da si zadovoljan sobom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije