Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Efikasni strijelci

Gomez jedini zabija u elfu, Džagojev otkriće Rusa

mario mandzukic (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/3
15.06.2012.
u 23:39

Baš poput Mandžukića u Hrvatskoj, Gomez je efikasan u Njemačkoj. Zabio je sva tri gola Elfa u dosadašnjem dijelu prvenstva

Baš poput Mandžukića u Hrvatskoj, Gomez je efikasan u Njemačkoj. Zabio je sva tri gola Elfa u dosadašnjem dijelu prvenstva. Prvo za 1:0 slavlje protiv Portugala, a onda još dva u pobjedi nad Nizozemskom 2:1. Ukupno je pucao četiri puta u okvir gola, baš poput Mandžukića, no Gomez još ima i dva šuta izvan okvira, što znači da je na 50% efikasnosti (3 od 6).

Napadač CSKA i Rusije Džagojev zabio je tri od pet golova Rusa na Euru. Za razliku od suigrača iz napada Keržakova, čijih je svih 10 udaraca na vrata otišlo izvan okvira, Džagojev je iznimno precizan. Iz prva tri udarca na prvenstvu zabio je tri gola, no statistiku je malo pokvario promašivši zadnja dva šuta. No, svejedno je na sjajnih 60% (3 od 5).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije