Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA OI

Goluža umjesto Štrleka pozvao Batinovića

\'Croatia\'s head coach Slavko Goluza reacts during their main round match against Argentina at the Men\'s Handball World Championship in in Lund January 22, 2011.       REUTERS/Yves Herman (SWEDEN  -
Reuters
30.03.2012.
u 14:00

Izbornik rukometaša naknadno je pozvao Hrvoja Batinovića jer je Manuel Štrlek zbog ozljede upitan

Hrvatska rukometna reprezentacija okuplja se sutra (subota 31. ožujka) u Zagrebu od 10 sati. U 10.30 hotela Panorama predviđen je polazak za Varaždin gdje će reprezentacija boraviti, trenirati te odigrati kvalifikacijski turnir za OI (6.-8. travnja).

Predviđeni dolazak u hotel Turist je oko 12 sati. Treninzi reprezentacije bit će svakodnevno od 10 do 12 te od 18 do 20 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Varaždinu. Izbornik Slavko Goluža naknadno je pozvao Hrvoja Batinovića jer je Manuel Štrlek lakše ozlijeđen i upitan je njegov pun angažman. Na sutrašnje okupljanje neće doći igrači iz Bundeslige te Venio Losert i Damir Bičanić zbog obveza u klubovima. Njihovo priključenje reprezentaciji očekuje se u nedjelju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije