Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči početka SP-a

Goluža: Spremni smo, uvjeti su izvanredni i krenut ćemo maksimalno!

Slavko Goluža
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
15.01.2015.
u 14:44

– Odradili smo teške pripreme. Bile su kratke, ali dobre! Čeka nas težak protivnik koji ima nekoliko dobrih pojedinaca i mislim da smo se dobro pripremili i prilagodili svim uvjetima

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža uvjeren je kako su njegovi izabranici spremni za početak Svjetskog prvenstva u Kataru. Naši su odradili tri treninga i više ne osjećaju umor.

– Igrači su spremni i osjeti se pozitivna nervoza pred sami početak jer svi jedva čekamo da sve to krene. Nema nikakvih ozljeda i svi se dobro osjećaju. Uvjeti su izvanredni, od smještaja, hrane do uvjeta u dvorani koje imamo. Dvorana je velebno izdanje u kojoj je sve komforno, rekao je Goluža.

Prvu utakmicu naši igraju u petak u 17 sati protiv Austrije, u dvorani Duhail u Dohi.

– Riječ je o dobroj reprezentaciju sa strašnom polukontrom. Moramo biti jako oprezni. Ne smijemo gubiti lopte na 10 metara. Bez obzira na to kakav je protivnik, ja sam odmah rekao da idemo maksimalno. Želimo poslati poruku i pokazati s koliko ljubavi igramo za nacionalnu selekciju i da sve što radimo, radimo s osmijehom.

Igor Karačić prvi će put zaigrati na velikom natjecanju.

– Odradili smo teške pripreme. Bile su kratke, ali dobre! Čeka nas težak protivnik koji ima nekoliko dobrih pojedinaca i mislim da smo se dobro pripremili i prilagodili svim uvjetima. Ako damo sve od sebe, siguran sam da će sve biti u redu, rekao je Karačić.

>>Modrić za mjesec dana zaradi više nego Duvnjak u godinu dana

Komentara 2

Avatar x-y
x-y
19:28 15.01.2015.

nazalost nemozemo do kraja, a to je iskljucivo zbog doticnog izbornika i dobro proslavljenog bisera Alilovica....

LI
lixeGZ
17:31 15.01.2015.

jeste se riješili kompleksa na francuze ? ako niste, vratite se doma. inače sretno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije