Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezadovoljstvo Zrnića i Ninčevića

Goluža: Neka igrači razmišjaju o sebi, a ne o meni

'19.01.2011., Malmo, Svedska - Svjetsko prvenstvo u rukometu, utakmica skupine C, Hrvatska - Srbija. Slavko Goluza. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
23.12.2011.
u 14:49

– Igrači bi trebali razmišljati o sebi, a ne o izborničkoj funkciji – poručuje iz Karlovca, gdje je hrvatska muška rukometna reprezentacija na pripremama za Europsko prvenstvo u Srbiji, njezin izbornik Slavko Goluža

Molba da prokomentira nezadovoljstvo Vedrana Zrnića i Ivana Ninčevića time što nisu pozvani na prvi krug priprema u Karlovac, izbornika je pomalo naljutila.

– Na popisu je 28 igrača i 28 ih može završiti u Vršcu. Nema razloga za nervozu ako netko nije pozvan. O svakome vodimo računa i svakoga pratim u detalje. To mi je posao, a to što se pojedinci igraju izbornika, ide na njihovu dušu. Ne trebaju nam negativnosti. Ja sam pozitivac – odgovara Goluža.

Dodaje da, ako netko nije pozvan, ne znači da neće biti. Upravo je završio prvi dio priprema za EP.

– Nije bilo povreda. Neki nisu došli u najboljem stanju, nisu ni mogli najbolje izvršiti zadatke. No, zadovoljan sam njihovim htijenjem. Nisu odustajali – kaže Goluža.

Emanuel Štrlek je također zadovoljan dosadašnjim tijekom priprema.

– Napravili smo dobar posao. U obrani smo počeli vježbati važne detalje.

One se nastavljaju u ponedjeljak i traju do petka. Za to razdoblje su u Karlovac pozvani Alilović, Losert, Šego, Štrlek, Batinović, Horvat, Vukić, Matulović, Musa, Marić, Brozović, Balić, J. Valčić, Kopljar, Buntić, Gojun, Bićanić, Matić, Vidović.

Treći dio priprema održat će se u Osijeku od 2. do 12. siječnja. Ondje će se održati turnir na kojem će Hrvatska odmjeriti snage s reprezentacijama Irana, Slovačke i Švedske.

Komentara 2

IB
ifo b
01:16 24.12.2011.

ej goluža šta trebaju dečki iz nexe-a učiniti da budu bar na širem popisu kandidata za repku ovo kako ti odabireš igrače nije u redu

DA
damyr26
14:56 28.12.2011.

Dečki iz Nexe-a ako hoće igrati za reprezentaciju moraju prvo preću u Zagreb, gdje mogu biti 3-4 golman, 3-4 krilo ili slično ali za njih će tada biti mjesta u reprezentaciji. Da sam na mjestu Alilovića nikad ne bih igraoo za reporezentaciju, tj. ne bih igrao dok je izbornik S. Goluža. Isti ga je blatio na sve strane, ismijavo i onda na gol dolazi veliki tada teći golman Pešić, ruku na srce gdje je i što taj branio. Za Zrnića nema mjesta ali ima za razne Matuliće, Mataije koji Zrniću nisu ni do koljena, ali jebi ga da zrnić igra u Zagrebu igrao bi i u reprezentaciji. Što se tiče Goluže njemu nebi dao da vodi školsku ekipu na školsom natjecanju, taj ima trenerskog znanja i iskustva ko .........., ma da što će mu iskustvo kad Gobac gura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije