Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatska - litva

Goluža ne popušta s ritmom, protiv Litve će trebati dosta trke

\'Croatia\'s head coach Slavko Goluza reacts during their main round match against Argentina at the Men\'s Handball World Championship in in Lund January 22, 2011.       REUTERS/Yves Herman (SWEDEN  -
Reuters
12.06.2011.
u 09:36

Susret počinje u 18 sati (HTV2), a od 2300 ulaznica koliko je u prodaji, prodano ih je 
već oko dvije tisuće

Hrvatski rukometaši posao u kvalifikacijama za EP u Srbiji davno su odradili, preostaje im tek da u nedjelju u Poreču (18 sati, HTV 2) utakmicom s Litvom završe kvalifikacijski ciklus. Cilj je osvojiti dva boda tako da učinak bude maksimalan, premda onih najboljih poput Balića, Vorija, Lackovića... neće biti.

Iako je kraj sezone i igrači su umorni, izbornik Slavko Goluža ne popušta s ritmom priprema. Program je isti kao kad se igralo sa Španjolskom.

U pomlađenom sastavu u srijedu je izborena pobjeda u Rumunjskoj. U odnosu na tu postavu, valja očekivati da će izbornik Goluža Hrvoja Batinovića zamijeniti Vedranom Mataijom, Luku Stepančića Robertom Markotićem, a Alena Blaževića Josipom Vidovićem. S Litvom su se naši mučili u prvom susretu (22:19), Litavci igraju duboku 3-3 obranu i trebat će dosta trke da ih se nadigra.

Bolji su od Rumunja koje su naši dvaput pobijedili. Poreč je česta pripremna baza naših rukometaša, no u dvorani Žatika reprezentacija će igrati prvi put. Od 2300 ulaznica koliko ih je u prodaji, prodano ih je već oko dvije tisuće, pa valja očekivati pune tribine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije