Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik Hrvatske

Goluža: Moramo se prilagoditi na sudački kriterij, presjekla su nas isključenja

Rukometaši
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
16.01.2015.
u 19:05

– Najbitnije je da smo pobijedili! Znali smo kakva će biti utakmica, imali smo dobro otvaranje, bio je dobar pristup, ali presjekla su nas neka isključenja

Hrvatska je u prvom nastupu možda i teže od očekivanog pobijedila Austriju sa 32:30, ali najbitnije je da smo krenuli pobjedom. Tako razmišlja i izbornik Slavko Goluža.

– Najbitnije je da smo pobijedili! Znali smo kakva će biti utakmica, imali smo dobro otvaranje, bio je dobar pristup, ali presjekla su nas neka isključenja. U drugom dijelu smo također krenuli dobro, ali moramo se prilagoditi na ovaj kriterij sudaca i moramo sanirati svoje pogreške – rekao je Goluža i dodao: 

– Zna se da lošije otvaramo turnir, primili smo previše pogodaka i to moramo popraviti. Ipak, rezultat je najbitniji.

Vratio se ponovno na sudački kriterij.

– Presjekla su nas dva nepotrebna isključenja i na to moramo pripaziti. Suci su dobili takav naputak i mi se tome moramo prilagoditi. Imali smo kontrolu utakmice sve vrijeme.

Tunis je izgubio od Makedonije osam razlike, a sutra igra protiv nas.

– Moramo imati brži protok lopte, i danas smo bili statični. Agresivni su i prljavi, ne biraju način na koji će te zaustaviti. Moramo biti dobri u obrani i zabijati što više laganih pogodaka – zaključio je hrvatski izbornik.

>>Hrvatska pobijedila Austriju, ali slavlje je bilo upitno do posljednjih sekundi

>>Hrvatska i u Kataru imala sjajnu podršku, na tribinama braća Kovač, ali i Ribery!

Komentara 4

ST
starkey662002
19:43 16.01.2015.

Ukratko, obrana suplja, Alilovic katastrofa, napad spor i na trenutke bez ideje. Hvala Cupicu sto je zabio 11 komada. Bez njega bila bi katastrofa.

KI
Kinderjaje
19:08 16.01.2015.

Već on traži izgovore

Avatar @promatrač
@promatrač
19:19 16.01.2015.

Bravo HDZ.Bravo Hrvatska...kao i presjednica tanko ali jasno. do konačnog trijumfa smo sa vama (preduvjet da nije neka sapunica u isto vrijeme ) Osim toga to je pustara moj brate.Svako malo upadaju neke deve i koze u igralište.Ajte vi samoo polako, imate sreću da vas hercegovac vodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije