Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADNJE PRIPREME

Goluža izostavio Zrnića i pozvao Ninčevića

Vedran Zrnić
Pixsell
30.12.2011.
u 15:05

U Osijeku će Hrvatska biti domaćin prijateljskog turnira na kojem će sudjelovati reprezentacije Švedske, Slovačke i Irana.

Losert, Alilović, Šego, Štrlek, Ninčević, Batinović, Čupić, Horvat, Vori, Musa, Marić, Kopljar, Buntić, Balić, Duvnjak, Bičanić, Lacković, Gojun i Vuković. Popis je to rukometaša koje je izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Slavko Goluža pozvao u Osijek na treći i završni dio priprema za Europsko prvenstvo u Srbiji. Bit će to najduži i taktički najzahtjevniji dio priprema, najavljuje Venio Losert.

– Uočava se napredak pojedinaca. U drugom dijelu priprema podigli smo intenzitet treninga i poradili na eksplozivnosti. Moram pohvaliti igrače na jako dobrom pristupu, a posebno tijekom posljednja dva dana priprema u Karlovcu, koja su bila najteža – kaže Goluža.

Damir Bičanić, kaže, ne pamti tako dobru atmosferu među igračima.

– Osjećam nešto dobro i to mi se sviđa – kaže Bičanić.

U Osijeku će Hrvatska biti domaćin prijateljskog turira na kojem će sudjelovati reprezentacije Švedske, Slovačke i Irana. EP u Srbiji se održava od 17. do 29. siječnja. Hrvatska će prvo kolo igrati u Vršcu, a drugo u Novom Sadu. Ulaznice za hrvatske navijače već su osigurane, a prodaja raste kako se približava početak natjecanja.

Bit će puno navijača na prvenstvu, najavljuje Vedran Majstorović iz Ulaznice.hr.

– Karata za utakmice u Vršcu i Novom Sadu i dalje ima i mogu se kupiti na internetu ili prodajnim mjestima diljem Hrvatske, a stoje između 95 i 135 kuna. Spremni smo osigurati i dodatne količine. Za hrvatske je navijače rezerviran dio gledališta u dvoranama. Srbija je blizu, pa zašto ne navijati za svoju reprezentaciju i dobro se zabaviti pritom – poručuje Majstorović.

Komentara 2

BZ
Branko Zajec
17:36 30.12.2011.

Isključivo, radi nečijih interesa, reprezentaciju vodi ******** čovjek, Slavko Goluža. Čovjek koji uz velike probleme sastavi jednu rečenicu, vodi reprezentaciju koja bi pod vodstvom pravoga trenera, uvijek bila kandidat za prvaka. Ovako, upitan je bilo kakav uspjeh.

Avatar Piruška
Piruška
20:46 30.12.2011.

Goluža je vatreni simpatizer HDZ-a pa mu sad nije lako. On i mafijaš Gobac su u velikim problemima od kad je KRADEZE pao sa vlasti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije