Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski izbornik

Goluža: Gledali smo Poljake, ništa spektakularno. Idemo po pobjedu!

Slavko Goluža
Foto: Večernji list
22.01.2014.
u 12:01

– Znamo svoju kvalitetu, znamo koliko vrijedimo i sve ćemo snage usmjeriti da odigramo kako znamo

Nakon što su jučer s lakoćom pobijedili Rusiju, hrvatske rukometaše danas očekuje novi izazov. U posljednjoj utakmici drugog kruga Europskog prvenstva protivnici će nam biti Poljaci, a pobjeda ili neriješeni ishod odveo bi nas u polufinale.

– Gledali smo sinoć njihovu utakmicu sa Švedskom. Poljaci su pomladili ekipu. Ništa spektakularno. Poljski vratar imao je dobar dan i to je bio ključ njihove pobjede – rekao je izbornik Slavko Goluža i dodao:

– Nema nepoznanica. To su sve igrači koji se poznaju, igraju stalno zajedno u Kielcu, igraju i s našim dečkima. To je jedna utakmica, sve je otvoreno. Znamo svoju kvalitetu, znamo koliko vrijedimo i sve ćemo snage usmjeriti da odigramo kako znamo. Borba u obrani, puno trke svih 60 minuta, to je ono što će obilježiti utakmicu. Ja sam optimist. Poljska je neugodna reprezentacija. Igraju čvrstu 6-0 obranu, puno trče, imaju dobru kontru i odlične vanjske šutere. Oni su protivnik koji zaslužuje veliki respekt. Ali mi moramo ići na pobjedu želimo li to polufinale.

Utakmica je na rasporedu u 20.15 sati.

>>Hrvatska u izravnom dvoboju s Poljskom odlučuje o polufinalu EP-a

Komentara 8

VE
verrmaj
12:58 22.01.2014.

Pripremio je on i taktiku protiv francuza pa smo dobili lekciju a sad podcjenjuje i poljake , bilo bi mu bolje da suti neka se hvali poslije utakmice!!!

ĆA
ćaćaća
12:05 22.01.2014.

koja glupa izjava..kad danas izgubimo onda će opet trkeljati gluposti..

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
13:52 22.01.2014.

To si rekel i za Francuze. Daj se pomiri s činjenicom da nisi za izbornika. od kad si izbornik dečki dobijaju tekme koje bi dobili i bez tebe, a ne mreju dobit niti jednu tekmu u koju mogu dobit samo s uigranom strategijom, taktikom i planom za tekmu za kaj im treba trener. Kaj ti to govori? Kaj ti to govori tutlek jedan? Pametnom dost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije