Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mađarska - Hrvatska 22:30

Goluža: Bojim se neuspjeha na EP-u zbog kratkih priprema!

\'Croatia\'s head coach Slavko Goluza reacts during their main round match against Argentina at the Men\'s Handball World Championship in in Lund January 22, 2011.       REUTERS/Yves Herman (SWEDEN  -
Reuters
06.11.2011.
u 21:38

U posljednjoj utakmici pripremnog turnira Četiri nacije u Srbiji hrvatski su rukometaši pobijedili Mađarsku 30:22. Horvat je zabio 10 golova.

Rukometaši Hrvatske pobijedili su Mađarsku a 30:22 u posljednjoj utakmici turnira Četiri nacije koji se igrao u Srbiji. Nakon poraza i loše igre od Češke i Srbije, "kauboji" su pokazali protiv pobjednika turnira, Mađaske, da još uvijek imaju municije za velike stvari.

Sa Mađarima smo igrali u Milenijum centru u Vršču, gdje ćemo igrati i utakmice svoje skupuine na europskom prvenstvu koje počinje 16. siječnja iduće godine. Naša reprezentacija dočekana je u Banatu sa pljeskom, a Ivano Balić ponovno je dobio pljesak kada je ulazio u igru. Izbornik Slavko Goluža u ovoj utakmici poštedio je Vorija, a prve minute za reprezentaciju upisao je Batinović.

 - Iz utakmice u utakmice rasla nam je forma. Još uvijek žalim za onim porazom od Srbije, ali eto smogli smo snage da pobijedimo pobjednike ovog turnira - rekao je Slavko Goluža, dok je Marino Marić, dodao:

 - Drago mi je što smo mi mlađi dobili priliku i nadam se da smo je iskoristili.

Međutim, večer prije, izlazeći iz beogradskog Pionira, nakon što su naši rukometaši izgubili od Srbije (20:22), Zoran Gobac, koordinator za muški rukomet, vrtio je glavom.

– Nije ovo nikako dobro dva mjeseca prije EP-a. Puno stvari ne štima, ali neću sad o tome. Ima vremena za razgovore – rekao je.

Na stranu što smo osvojili posljednje mjesto na turniru, ali igra je loša. To jednostavno u Srbiji nije bila Hrvatska kakvu smo navikli gledati posljednjih osam godina. Naši su igrači izgledali umorno, bezvoljno i bezidejno, a protiv Srbije vratila se i stara boljka – vratari. Tri obranjene lopte u 60 minuta...

– Znao sam da će se sve to događati. Imali smo jedan ozbiljan trening uoči turnira, stalno smo u autobusu i ne mogu ništa ozbiljno napraviti. I lagao bih kada bih rekao da se ne plašim kako će se takvo što ponoviti i za EP! Imamo premalen broj dana za pripreme, a očekivanja su velika – rekao je izbornik Goluža.

Hrvatska je igrala u sastavu: Šego, Losert (sedam obrana), Šunjić (jedna obrana), Marić 3, Balić, Duvnjak 5, Zrnić 1, Kopljar 2, Vori, Gojun 1, Horvat 9 (4), Vuković 3, Batinović 2, Bičanić, Buntić 4, Ninčević.

>>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka.

Komentara 5

GU
Gustavo
22:25 06.11.2011.

I ja se bojim neuspjeha ukoliko Goluža ne podnese hitno ostavku.

LI
linder
22:25 06.11.2011.

ovo danas je bila prava igra, super akcije, jos kad se vrate ozljedeni, bravo decki tako se igra....

PI
PIDOČA
07:32 07.11.2011.

koliko ja znam ništa se nije prominilo, uvik je u prvom misecu EP il SP, utakmice u nacionalnim prvenstima i ligi prvalka i svake 4 g OI uvik sam kritzira Lina jer je samo sebe falia i diza u nebesa ,JA,JA,JA,JA, ali Lino je za tebe pravi majastor,ekipa je imala glavu i rep,a ove reprezentacije smo dobijali ka maslac na kruv.gubili smo od francuza jer su oni jednostavno bolji,jači i kvalitetniji s tobom je svaka utakmica na muku, ostvi se ovog posla ili barem reprezentacije i uvati se mandarina, tumpsone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije