Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLF I ODBOJKA

Golferima presudio HOO, u Bugarskoj odlučio CEV

golf1
Željko Tutnjević
18.02.2011.
u 13:28

Kada je Hrvatskom golf savezu bio blokiran račun, osnovana je Hrvatska golf udruga, ali s drugim ljudima

Tako su kratko vrijeme djelovala dva saveza, s dva predsjednika, a presudio je Hrvatski olimpijski odbor, koji je HGS izbacio iz članstva zbog stečaja, a pod svoje okrilje primio novi HGU. Dragutin Šurbek svojedobno je bio izabran za predsjednika Hrvatskog stolnoteniskog saveza, no nakon izvanredne skupštine, zamijenio ga je Ivan Munivrana koji je dobio rješenje Gradskog ureda za opću upravu i prema tom rješenju Šurbek se morao povući.

– Devedesetih godina u Bugarskoj su postojala dva odbojkaška saveza i dva predsjednika. Presudio je CEV, čiji je predstavnik došao u Sofiju i presudio koji će savez biti primljen u europski savez – rekao je Zdeslav Barač, predsjednik Hrvatske odbojkaške udruge.

Trenutačno u Hrvatskoj postoje dva saveza u cheerleadingu – Zajednica udruga cheerleading Hrvatske i Hrvatski navijački akrobatski pom pon savez. Svaki ima svog predsjednika, svaki ima svoje prvenstvo...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije