Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA finale

Golden State slavio u Clevelandu, Bogut LeBronu razbio glavu

Cleveland - Golden State
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
12.06.2015.
u 08:29

Curry i Iguodala u pobjedničkoj momčadi postigli su po 22 koša, a Green je dodao 17.

Košarkaši Golden Statea slavili su u četvrtoj utakmici NBA finala. U Clevelandu su pobijedili sa 103:82 i tako izjednačili u seriji na 2:2. Najzaslužniji za to su Stephen Curry i Andre Iguodala koji su imali sjajne večeri.

A početak susreta nije tako dobro izgledao za goste jer je domaća momčad povela 7:0 i činilo se kako bi mogla do trećeg slavlja. No, 'ratnici' su se brzo probudili i preokrenuli rezultat. U drugoj i trećoj četvrtini stalno su imali desetak koševa prednosti (na poluvremenu +12), a Cleveland se tek pred kraj treće vratio u igru i došao na samo tri koša zaostatka. No, tada Curry pogađa važnu tricu, a u posljednjoj dionici na parketu su bili samo gosti koji su uvjerljivom igrom došli do trijumfa.

LeBron James odigrao je dobru utakmicu, ali na njemu se vidio umor. Postigao je 20 poena te upisao 12 skokova i osam asistencija, a jedini koji mu je pomogao bio je Mozgov sa 28 koševa, dok drugi nisu noćas bili toliko raspoloženi. Uz to, LeBron je u drugoj četvrtini imao nezgodu, Bogut ga je gurnuo i on je pao izvan igrališta i glavom udario u kameru te se raskrvario. Nekoliko minuta bio je na klupi dok mu nisu zaustavili krvarenje, ali je smogao snage i nastavio igrati. No, nije pomoglo...

Curry i Iguodala u pobjedničkoj momčadi postigli su po 22 koša, a Green je dodao 17.

>>Sixersi žele Šarića već ovo ljeto, premda on nema izlaz za NBA

Komentara 6

GV
golub Vaso
09:19 12.06.2015.

le bron je sam razbio glavu

DI
dinamojavolim1
09:34 12.06.2015.

sam si ju je razbio...nije bogut nista kriv,normalan faul

DI
dinamojavolim1
09:34 12.06.2015.

sam si ju je razbio...nije bogut nista kriv,normalan faul

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije