Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrući trenutak

Gola Ruskinja: Prekrasna tenisačica Šarapova objavila fotografiju iz svoje postelje

Marija Šarapova
Foto: Instagram
1/6
15.03.2017.
u 21:07

Pratitelji na društvenim mrežama obasuli su je komplimentima i pohvalama.

Ruska ljepotica, tenisačica Marija Šarapova, zna kako poridobiti simpatije svojih obožavatelja. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je gola u svojoj postelji, i to kako bi dočarala u kakvom je raspoloženju.

A raspoloženi su nakon toga bili i pratitelji na društvenim mrežama pa su je obasuli komplimentima i pohvalama.

 

Mood

Objavu dijeli Maria Sharapova (@mariasharapova)

Bivša prva tenisačica svijeta vratit će se na teniske terene u travnju na turniru u Stuttgartu nakon što joj istekne suspenzija zbog dopinga

"Sretna sam što se vraćam tenisu na jednom od mojih omiljenih turnira. Jedva čekam ponovo početi raditi ono što volim", izjavila je ruska tenisačica. 

Šarapova se vraća tenisu poslije 15 mjeseci suspenzije zbog korištenja meldonija, zabranjene suspstance od početka 2016. godine. Ona je priznala da je uzimala meldonij godinama ali da nije znala da je zabranjen od početka prošle godine. 

Šarapova je najprije suspendirana na dvije godine, ali joj je Sportski arbitražni sud (CAS) smanjio kaznu za devet mjeseci. 

Ruskinja je dobila posebnu pozivnicu organizatora turnira u Stuttgartu gdje je osvojila naslov 2012., 2013. i 2014. godine. Taj se turnir igra od 22. do 30. travnja.

>>Za više sporta posjetite našu Facebook stranicu Večernji list - Sport

Komentara 10

M3
Miške 3
06:39 16.03.2017.

Volim Šarapovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije