Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi igrač

Gojko Gadže potpisao za Goricu

Gojko Gadze
Foto: Privatni album
1/3
06.02.2020.
u 18:46

Mladi veznjak iz Čapljine bio je na probi od početka zimskih priprema, a sad je potpisao ugovor do ljeta 2024. godine. U Goricu je došao nakon kratke epizode u niželigašu Jarunu, a pravo nastupa ima u utakmici s Rijekom

Gojko Gadže (20) novi je igrač HNK Gorice! Mladi veznjak iz Čapljine bio je na probi od početka zimskih priprema, a sad je potpisao ugovor do ljeta 2024. godine.
- Osjećam se odlično, jedva čekam da zaigram, što prije želim pokazati da vrijedim, da mogu pomoći Gorici. Momčad me sjajno prihvatila, udomaćio sam se tijekom posljednjih mjesec dana, a sad je na meni da se nastavim dokazivati - rekao je Gadže.

U dosadašnjoj karijeri prošao je Međugorje, Neretvu, Split, Inter, Osijek i Jarun. 
Zanimljivo, ovaj mladi veznjak iz Jaruna je na pripreme u Goricu došao nakon samo nekoliko odigranih utakmica, a trener Sergej Jakirović sa suradnicima je, nakon samo nekoliko treninga, procijenio da je Gadže prvoligaški potencijal. pravo nastupa za Goricu, Gadže će imati u susretu protiv Rijeke. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije