Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
medveščak na prodaju
Povratak na članak

Gojanović: Mijenjamo filozofiju, imat ćemo čak 10 ruskih hokejaša

'Plan je da opet pripremimo spektakl u pulskoj Areni, možda i KHL All-star utakmicu.'

Komentari 8

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
15:36 17.05.2015.

nakon što je igrače natjerao!!! da aktivno sudjeluju u kapanji "protiv" tijekom referenduma o braku, mogao bi gojanović sada uvesti dresove u duginim bojama i proglasiti prvi gay-friendly klub u hokeju... sigurno bi marketinški bio vrlo atraktivan... a to je gojanoviću najbitnije... nekad sam navijao za njih, danas za mene ne predstavljaju ništa

VL
KE
kentie
09:45 01.06.2015.

I još nešto: Slovenci su poludili i poblesavili kad su shvatili i vidli da je Medveščak primljen u KHL...o strave i užasa, kak je to bilo moguće, a ono od Medveščaka došao najlipji mogući odgovor: veličanstvena sedmica u Domu sportova legendarnom CSKA-u...to hokejaški sviiet nije mogao vjerovat, da vam ne kažem da se na kanadskim tv-mrežama tjednima vrtila ta tekma...

VL
MA
MagnusJohnson
12:54 17.05.2015.

Gojanović nikada nije bio zainteresiran za razvoj hrvatskog hokeja, već ga zanima samo zarada, iako javno prodaje drugi interes. Gojanović je sebe financijski osigurao od strane Rusa tako da ga i eventualni raspad Medveščaka ne bi previše pogodio. Već je praktički i najavio da je ovo posljednja sezona kluba u KHL-u.

VL
KE
kentie
09:40 01.06.2015.

Dečki, nemojte biti tako zlobni i zlokobni...Mimi je napravio klub jedini s kojim se identificiraju Zagrepčani i to s kompletnim obiteljima...i Mimi je jedini sportski djelatnik koji cijeni navijače kluba i vodi brigu o njima...za razliku od ostalih tzv. zagrebačkih klubova...i zato postoji taj duboki, tipičan hrvatski jal...no pozdravljam i drago mi je da je konačno shvatio da bez ruskih igrača dalje ne može...ali to sam mu osobno rekao još i pred tri godine dok su bili u EBEL-u...no bolje ikad nego nikad..

VL
DU
Deleted user
12:47 17.05.2015.

Navijač sam Medveščaka i volim hokej, ali ovo što Medveščak radi je vrlo loše za hrvatski hojej. Kroz sve ove godine naš hokej nije ni malo napredovao, čak bih rekao da je situacija gora nego prije EBELA. Nema novih ledenih površina, i dalje imamo samo četiri kluba, hokejaška baza i dalje vrlo skromna, rad s juniorima neznatno napredovao, a i to završava tako da kad klinci završe s juniorskim stažom nemaju gdje igrati, za reprezentaciju igraju isluženi stranci, savez je vrlo loše organiziran, i još tisuću drugih stvari.

VL
DU
Deleted user
21:04 31.05.2015.

Hoćemo dresove u duginim bojama. Kao pravi Medveščakovi dečki.

VL
BA
baniček
09:40 17.05.2015.

pa nisu ni do sada tamo igrali Hrvati, tak mi je svejedno kak stoji "naš" medveščak na tablici.

VL
TA
tarzan
12:07 17.05.2015.

propali ste

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.