Naslovnica Sport Nogomet

Godina prođe, uspomene nikada

Gdje su danas nogometni junaci? Pročitajte u posebnom prilogu na dar uz Večernjak
12. srpnja 2019. u 15:57 1474 prikaza
Posebni prilog
Foto: VL

Više od pola milijuna Hrvata 16. srpnja 2018. okupilo se na dočeku hrvatske nogometne reprezentacije u glavnome gradu. Nitko nije mogao očekivati da će se put od aerodroma do glavnoga gradskog trga protegnuti na šest sati.

Nogometne junake svatko je želio pozdraviti, dotaknuti, zatražiti od njih autogram. Emocije koje su obuzele cijelu naciju toga dana još odjekuju.

Emocije ne blijede

Taj nezaboravni dan još živi u sjećanju svakoga nogometnog fana, ali i ostalih. Srebrni su nastavili doprinositi osjećaju nacionalnog ponosa i u mjesecima nakon finala Svjetskog prvenstva. Luka Modrić proglašen je najboljim nogometašem na svijetu. Izbornik Dalić uvršten je među tri najbolja trenera svijeta, a Dejan Lovren je postao prvak Europe.

Kamo nakon srebra?

U posebnom prilogu, koji u nedjelju 14. srpnja darujemo svim čitateljima Večernjeg lista, pročitajte veliki intervju s izbornikom Zlatkom Dalićem u kojem otkriva što bi promijenio u finalu. Saznajte koliko smo kao država iskoristili pozitivan publicitet nakon osvajanja srebra. Otkrijte što se dogodilo s herojima dočeka, policajcem i vozačicama ZET-a, te iskušajte svoje znanje u superkvizu.

U nedjelju dar uz Večernji

Potražite u nedjelju na svim kioscima Večernji list u kojem vam darujemo posebni prilog na 24 stranice te osvježite pamćenje na nezaboravno finale SP-a i povijesni doček junaka.

Matija Vuica
Iskroji svoj život
Matija Vuica: Unikati i rad po mjeri nikada neće izaći iz mode

A1 izdvaja za Vas