Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za LP
Povratak na članak

Dinamo se ne smije opustiti, Vardar je uspio stvoriti niz pravih prilika

Kranjčar nije imao mnogo vremena mijenjati koncepciju priprema koju je posložio Zokijev stožer pa ni, dojam je, samu igru

Komentari 3

KE
kentie
10:55 14.07.2016.

Teško je u Dinamu graditi iole ozbiljniju igru za euro i domaće natjecanje s pozitivnim ishodom, kad su, na početku sezone, udarni igrači, gotovo u pravilu u izlogu za prodaju dragog kamenja i dijamanata bogatim arapskim trgovcima. U toj situaciji,i, moraš biti veći i jači mađioničar i od samog Houdinija da bi nešto konkretno napravio na opće zadovoljstvo navijačkog puka. Dinamovo vječno pitanje svih pitanja: što je jače i važnije: trgovina ili rezultat momčadi? Jer, budimo realni, niko u Zagrebu zdravog razuma i pameti, neće dati ni lipe da dođe gledati tekmu, na kojoj će se odvijati i događati opći masakr dinamovih cverklana, dojučeršanjih juniora i par stranaca treće međunarodne klase.

VL
IN
Ineboimorejeplavo
09:57 14.07.2016.

Objektivno Vardar je odlicna momcad ali Dinamo ima iskustvo, biti ce tesko ali Dinamo ide dalje. Vidimo se na Maximiru

VL
IN
Ineboimorejeplavo
10:00 14.07.2016.

Utakmicu hajduk Dinamo nikako odgađati jer su oba kluba u potpuno istoj situaciji pa nema razloga za odgodu. Odgoda se traži kad je jedan klub u objektivno težoj situaciji od drugog zbog europskih takmičenja naprimjer.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.